Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Crimineel goed nieuws: de eerste beelden van Penoza de film zijn de (online) wereld 'ingeschoten'

Ein-de-lijk is het zover, Penoza de film verschijnt bijna (28 november om precies te zijn) in de bioscoop. Om ons alvast lekker te maken, onthulde de zwarte weduwe (gespeeld door Monic Hendrickx) alvast een teaser in RTL Boulevard.   De beelden bezorgen ons nu al kippenvel. She's back Wat we zien...

Crimineel goed nieuws: de eerste beelden van Penoza de film zijn de (online) wereld 'ingeschoten'

Ein-de-lijk is het zover, Penoza de film verschijnt bijna (28 november om precies te zijn) in de bioscoop. Om ons alvast lekker te maken, onthulde de zwarte weduwe (gespeeld door Monic Hendrickx) alvast een teaser in RTL Boulevard.

De beelden bezorgen ons nu al kippenvel.

She's back

Wat we zien in de eerste beelden? Carmen is terug, en hoe! Het was al bekend dat de drugskoningin naar Canada was gevlucht, en daar in de anonimiteit wilde leven. Maar dat is niet echt gelukt gezien de eerste beelden.

In de bioscoop

Ze wordt opgepakt bij een schietpartij in een restaurant in Canada en wordt uitgeleverd aan Nederland. Nog even geduld, maar donderdag 28 november worden we beloond met Penoza de film. Monic in RTL Boulevard: “Het grijpt terug op de vijf fantastische seizoenen, maar het is ook allemaal nét iets grootser aangepakt.” 

Bron: RTL Boulevard Beeld: still video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in