Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Connie Palmens I.M. wordt verfilmd, Wende Sneijders pakt de hoofdrol

Smoorverliefd was de toen 36-jarige Connie Palmen. De gelukkige: journalist, interviewer, televisiepresentator en schrijver Ischa Meijer. Hun turbulente relatie was voer voor een roman. En die wordt nu verfilmd in de vorm van een dramaserie.  Vandaag werd bekend wie in de huid van Connie Palmen g...

Connie Palmens I.M. wordt verfilmd, Wende Sneijders pakt de hoofdrol

Smoorverliefd was de toen 36-jarige Connie Palmen. De gelukkige: journalist, interviewer, televisiepresentator en schrijver Ischa Meijer. Hun turbulente relatie was voer voor een roman. En die wordt nu verfilmd in de vorm van een dramaserie. 

Vandaag werd bekend wie in de huid van Connie Palmen gaat kruipen: Wende Sneijders.

Na de dood van Ischa

De serie wordt verfilmd door Michiel van Erp, de opnames vinden deze zomer plaats. Het is de bedoeling dat de serie in 2020 op de NPO te zien is, een kwart eeuw na het overlijden van Meijer.

In goede (regie)handen

Van Erp: "Performer Wende is voor mij de ideale Connie Palmen. Authentiek, brutaal en uiterst kwetsbaar tegelijk." Ramsey Nasr speelt de rol van Ischa Meijer. "Ik hou van het werk van Michiel van Erp. I.M. is bij hem in goede handen, daar vertrouw ik op", aldus Connie Palmen.

Bron: ANP
Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.