Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

9 televisieseries die je als 50+'er zeker nog wel kent

Kijk jij nog veel televisie? Gewoon, om 19:00 klaar zitten voor je favoriete programma? Vroeger zorgden we ervoor dat de afwas gedaan was voordat deze 9 televisieprogramma's begonnen. Zit jouw favoriet er ook bij? Nu je tegenwoordig alles terug kan kijken, betrappen wij ons er wel eens op dat we ...

9 televisieseries die je als 50+'er zeker nog wel kent

Kijk jij nog veel televisie? Gewoon, om 19:00 klaar zitten voor je favoriete programma? Vroeger zorgden we ervoor dat de afwas gedaan was voordat deze 9 televisieprogramma's begonnen. Zit jouw favoriet er ook bij?

Nu je tegenwoordig alles terug kan kijken, betrappen wij ons er wel eens op dat we ineens op zondagavond The Voice zitten te kijken. Heel handig, maar ergens ook wel jammer, want dat moment dat je hart een sprongetje maakte bij je favoriete begintune, daar blikken we graag nog even op terug.

1. Remember my name: Fame

De serie over talentvolle jongeren op de High School of the Performing Arts in New York deed ons dromen van grote danssuccessen op het toneel. Net als Leroy, Coco en Lydia! 

2. De Kleine Waarheid

Een jonge Willeke Alberti gaf met verve gestalte aan Marleen Spaargaren die haar burgerlijke, ouderlijk huis verlaat om te trouwen met Jan. De serie, gebaseerd op de trilogie van Jan Mens geeft een mooi tijdsbeeld!

3. North and South