Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x Op en top romantiek met deze Airbnbs in eigen land

Buiten is het koud en grauw, een mooi warm huisje met open haard en het beroemde berenvel lonkt. Romantiek is niet ver te zoeken, maar gewoon in eigen land. Wij zetten vijf prachtige plekken op een rij die je gewoon boekt via Airbnb. Fijn voor een lang weekend weg. 1. Open haard: check! In Vaasse...

5 x Op en top romantiek met deze Airbnbs in eigen land

Buiten is het koud en grauw, een mooi warm huisje met open haard en het beroemde berenvel lonkt. Romantiek is niet ver te zoeken, maar gewoon in eigen land. Wij zetten vijf prachtige plekken op een rij die je gewoon boekt via Airbnb.

Fijn voor een lang weekend weg.

1. Open haard: check!

In Vaassen (op de Veluwe) vind je een prachtige cottage (voormalig bakhuis) met een houtkachel, heerlijk slaapvide en een eigen tuin. En in de buurt vind je bossen en de heide. Het huisje bevat overigens twee slaapkamers. Kost: € 90 per nacht

2. Bootje

Vlakbij Hoorn vind je het kleine plaatsje Blokker. En laten ze daar nou een fijne plek hebben waar je kunt genieten van de koude winterdagen. In Blokker 'ligt' namelijk een boothuis die van alle gemakken is voorzien: open haard, een lekker serre en een prettige woonkamer. Kost: € 99 per nacht.

3. In de natuur

In het Noord-Brabants Overloon staat een natuurhuisje waar je heel blij van wordt. De zogenoemde Bossuite is romantischer dan romantisch: een privé sauna, warm vintage ligbad en een veranda. Kosten: € 119 per nacht.

4. Zeventiende-eeuws

In Broek in Waterland staat een heel romantisch zeventiende-eeuws houten huis. In het huis vind je een open haard, een king size bed en een heerlijke douche met een regendouche. Kosten: € 139 per nacht.

5. Utrechtse werfkelder

In de Utrechtse binnenstad vind je een sfeervolle werfkelder. Je komt hier niks te kort. Comfortabele bedden, een vuurkorf, een ruime zit-slaapruimte, eigen badruimte en keuken. Kosten: € 120 per nacht.

Bron: Business Insider/Airbnb Beeld: Airbnb

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in