Brussel bruist in de zomer. En helemaal op grote hoogte. De Belgische hoofdstad heeft de mooiste (vaak goed verstopte) plekken waar je een cocktail of rosé kunt drinken. 

En die plekken zetten we op een rij, want hé the sky is the limit!

1. Villa in The Sky

Met stip op 1 staat Villa in The Sky. Een haute cuisine restaurant op 120 meter hoogte. Wat je krijgt? Een grandioos uitzicht over Brussel (een bijna 360 graden blik op de stad), heerlijk eten in de glazen kubus en een belevenis die je niet snel zult vergeten. Kortom, een culinaire hoogvlieger dus. Meer informatie vind je hier.

2. Perché

Zoek je verkoeling? Dan is rooftop bar Perché the place to be. De reden: je kunt een plons nemen in een zwembad. De bar is elke dag van ‘s middags tot middernacht geopend. Je vindt Perché op de 7e verdieping van het Jam hotel. Meer informatie vind je hier.

Article continues after the ad

 

3. Skybar 58

In de wolken met een cocktail, dat idee krijg je bij bar Skybar 58. Je vindt deze hotspot op de tiende verdieping van gebouw Parking 58 . Eenmaal op die verdieping heb je een prachtig panoramisch uitzicht en heerlijke drankjes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cloud chandelier goals ☁️☁️☁️

Een bericht gedeeld door 𝐉𝐔𝐋𝐄𝐒 𝐆𝐑𝐈𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈 (@julesgrimaldi) op

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in