Pastryclub

PastryclubTijdens de Dutch Design Week 2016 in Eindhoven wordt de Pastryclub, gehuisvest in de oude machinekamer van Philips, omgetoverd tot pop-up restaurant FOOD ON DESIGN. Hiervoor gaat Jurgen Koens de samenwerking aan met chefkok Remco Cornelis Wilhelmus Wols. Remco heeft onder andere de beste saté van Nederland op zijn naam staan. Designer Jennifer de Jonge doet ook mee met deze samenwerking doordat het geserveerd wordt op haar NUDE-servies. Het concept is back to basic. ‘Moeders sucade in Hollands aardewerk’. De nostalgische gerechten en materialen zorgen voor een authentieke ervaring.

Het NUDE-servies van JENN-design is een serie naar Hollandse waarheid, uitgevoerd in Delfts blauwe kwaliteit. Samen met de door Jurgen en Remco samengestelde gerechten ontstaat een zintuigprikkelende ervaring.

Article continues after the ad

PastryclubNaomi Jansen
Voor een heel origineel cadeau voor de mommy to be, kun je bij Naomi Jansen terecht. Zij zal tijdens de Dutch Design Week ook een nieuw concept presenteren in de Pastryclub. Ze lanceert hier namelijk haar chocobombes, speciaal ontworpen bonbons voor zwangere vrouwen. Specialer nog, ze zijn gevuld met een gezonde boodschap. De vullingen van de chocobombes zijn met zorg samengesteld en afgestemd op de voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde zwangerschap. De receptuur van de chocobombes is ontwikkeld in samenwerking met chocolatier Jurgen Koens van de Pastryclub.

Patisserie beleving
Pastryclub heeft een compleet en vernieuwend patisserieconcept waarin de bezoekers zich zowel gast als "werknemer" voelen. De vrije, uitnodigende, sfeer die bij hier heerst inspireert gasten om zelf aan de slag te willen gaan met de producten. Zo worden zij betrokken bij het creatieproces, worden zij hierover geïnformeerd en bovenal: geïnspireerd. Nu is het een pop-up restaurant, waardoor je niet zelf de keuken in hoeft te springen!

Reserveren via foodondesign@gmail.com of 06-48191419  22 T/M 29 OKTOBER 2016 Pastryclub Ketelhuisplein 7-9 (StrijpS) Eindhoven.