Morgen is het Moederdag en worden moeders in het land verrast met een heerlijk ontbijt op bed. Daarom heeft CookLoveShare.nl een paar lekkere ontbijtrecepten uitgekozen die weinig kruimelen (we moeten ook een beetje praktisch blijven) én gemakkelijk te maken zijn.


Roereieren

Altijd een feestje: scrambled eggs. Het geeft niet als dit in de pan een rommeltje wordt, dus het kán bijna niet mislukken.
Klik hier voor het klassieke recept, waar het hele gezin van mee kan eten. Succes gegarandeerd! 

Article continues after the ad


Wentelteefjes met 
aarbeiden
Een ouderwetse familiefavoriet. Met een beetje geluk heb je de ingrediënten al in huis. Wentelteefjes zijn ook een heel goede manier om iets te oud brood nog te laten shinen. Hoef je het niet weg te gooien! Klik hier voor het recept: snel klaar en genieten maar.


Roggebrood met gerookte zalm en een gekookt eitje

Lekker gezond, gemakkelijk om te maken en het ziet er ook nog goed uit. Op dit ontbijtje kom jij de ochtend wel door. Fijne Moederdag! Het recept vind je hier (of beter: je man / kinderen / zij die jou in de watten gaan leggen).


Ontbijtpannenkoekjes

Door de geprakte banaan en havermout zijn deze pannenkoekjes niet alleen lekker, maar ook nog bést verantwoord. Een goed excuus om er nog eentje te nemen. En zo maak je ze. 

Lees ook: We ontbijten steeds vaker buiten de deur (en dat vinden we helemaal niet erg)

De lekkerste foodspots
Liever de deur uit voor een heerlijk ontbijt, lunch of high tea? Check dan deze hotspots door het hele land.