Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

THE CULTURAL MENU

Het Conservatorium hotel lanceert The Cultural Menu in de brasserie van het hotel. Een menu, zo samengesteld dat gasten vanaf 17.30 uur, voorafgaand aan een voorstelling, musical, concert of expositie, kunnen genieten van een speciaal samengesteld diner door chef Schilo van Coevorden. De Brasseri...

THE CULTURAL MENU

Het Conservatorium hotel lanceert The Cultural Menu in de brasserie van het hotel. Een menu, zo samengesteld dat gasten vanaf 17.30 uur, voorafgaand aan een voorstelling, musical, concert of expositie, kunnen genieten van een speciaal samengesteld diner door chef Schilo van Coevorden. De Brasserie & Lounge bevinden zich op de binnenplaats van het Conservatorium hotel met spectaculaire ramen vanaf de vloer tot aan het plafond en een indrukwekkend glazen dak. In deze prachtige omgeving kunt u genieten van ons culturele menu voordat u naar uw concert of theatershow gaat. Het drie gangen menu, à €42,- per persoon inclusief een glas cava, kan elke dag geboekt worden van 17.30 - 19.30 uur.

Thuis in het Hart van Amsterdam

Conservatorium

Het Conservatorium hotel is een luxehotel op vijfsterrenniveau, gelegen in het culturele hart van de stad en vlakbij luxueuze winkelstraten als de P.C. Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Piero Lissoni was verantwoordelijk voor het ontwerp van het hotel hij heeft een perfecte synergie gecreëerd tussen modern design, historische architectuur en details verwijzen naar de geschiedenis van het gebouw. Het hotel beschikt over een selectie restaurants, een bar, lounge en Akasha Holistic Wellbeing centre; een Spa & Gym van meer dan 1000m2. Voel je thuis op een plek die in binnen- en buitenland bekend staat als “de huiskamer van Amsterdam”.

Informatie

Het Conservatorium Hotel
Van Baerlestraat 27
1071 AN Amsterdam
T: 020-570 00 00
W: www.conservatoriumhotel.com