Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cindy Crawford (51) maakt remake van beroemde Pepsi-reclame

Cindy Crawford roept al jaren dat ze haar modellencarrière aan de wilgen heeft gehangen, maar niets is minder waar. Zo komen we haar nog weleens in magazines tegen en nu is ze ook gestrikt voor een remake van haar eigen beroemde Pepsi-reclame uit 1982. De commercial zal voor het eerst getoond wor...

Cindy Crawford (51) maakt remake van beroemde Pepsi-reclame

Cindy Crawford roept al jaren dat ze haar modellencarrière aan de wilgen heeft gehangen, maar niets is minder waar. Zo komen we haar nog weleens in magazines tegen en nu is ze ook gestrikt voor een remake van haar eigen beroemde Pepsi-reclame uit 1982.

De commercial zal voor het eerst getoond worden tijdens de Super Bowl dit jaar.

Samen met haar zoon

Leuk detail: ook haar zoon Presley - die net als zijn zus de looks van zijn moeder geërfd heeft - zal te zien zijn. De eerste beelden zijn al via social media verschenen. Cindy is werkelijk geen spat veranderd. 

Pop-cultuur

Cindy: "Tot op de dag van vandaag komen mensen naar me toe om te zeggen hoeveel ze van mijn spotje uit 1992 houden. Voor mij was dat een groot moment in mijn loopbaan en ik ben er dan ook trots op om deel uit te maken van de pop-cultuur uit die periode. Ik vind het waanzinnig leuk voor mijn fans om nu een nieuwe versie te tonen tijdens de Super Bowl."

De reclame uit 1992:

Bron: USA Today

Beeld: Hollandse Hoogte