Ze bracht miljoenen vrouwen én mannen het hoofd op hol met haar erotische boekenserie Fifty Shades of Grey. Een film kon niet uitblijven, waarna de kassa van auteur E.L. James pas echt begon te rinkelen.

Daarom werden kosten nog moeite gespaard voor haar nieuwe miljoenenvilla in de heuvels van West-Hollywood.

Dan heb je ook wat
En wat een prachtig huis heeft ze gekocht. "De villa beslaat drie verdiepingen en telt maar liefst 521 vierkante meter woonoppervlak", verklapt Bertram Beerbaum. "En ze heeft er 6,8 miljoen euro voor betaald." Maar dan heb je ook wat, het huis én het uitzicht zijn ronduit spectaculair.

Bekijk ook: Binnenkijken: zo zien de badkamers van celebrity's eruit 

Alles behalve 50 tinten grijs
De inrichting is overigens alles behalve 50 tinten grijs, eerder licht en modern. Wel speelt ook bij E.L. James de slaapkamer een belangrijke rol. De master bedroom is met recht een pronkstuk te noemen.

 

Geen kaartje weten te bemachtigen? Geen nood!

Kaarten voor de zomeropenstelling van Paleis Noordeinde waren binnen een dag uitverkocht, maar Nouveau neemt je tóch nog mee naar binnen.

Tienduizend kaarten waren er, voor vier zaterdagen openstelling. En voor de meeste nieuwsgierigen ook maar konden klikken, waren ze op. Behoorde jij niet tot die lucky tienduizend bezoekers (of wel en wil je nog even nagenieten)? Hieronder zie je de mooiste foto’s van de open dagen van het werkpaleis in Den Haag.

Een paar weekenden was het paleis niet alleen van de royals (die op vakantie zijn).De Groene Antichambre.

De Ontvangstkamer.

De eetzaal.

De Galerie-kamer

Het trappenhuis.


De Balkonkamer.

De Putti-kamer, waar de koning en zijn personeel elke week samen vergaderen.

Altijd al eens willen zien hoe het werkpaleis van ons koningshuis er van binnen uit ziet? Grijp je kans: op vier zaterdagen in juli en augustus gaan de deuren op voor publiek.

Kaarten voor de zomeropenstelling van het paleis zijn vanaf vrijdag 30 juni hier te koop. Voor slechts zes euro krijg je een uniek kijkje in de keuken van het paleis, de staatsievertrekken en neus je ook even tussen het nieuwe servies dat sinds dit voorjaar wordt gebruikt bij staatsbanketten en officiële diners.

Paleis Noordeinde kent een rijke historie: van 1817 tot 1940 was het de residentie van de regerend vorst. Wilhemina woonde er tot aan de Tweede Wereldoorlog, en Juliana werd er geboren. In 1984 werd het paleis door prinses Beatrix in gebruik genomen als werkpaleis. Sindsdien vertrekt de koninklijke stoet op Prinsjesdag vanuit het paleis.