Ze bracht miljoenen vrouwen én mannen het hoofd op hol met haar erotische boekenserie Fifty Shades of Grey. Een film kon niet uitblijven, waarna de kassa van auteur E.L. James pas echt begon te rinkelen.

Daarom werden kosten nog moeite gespaard voor haar nieuwe miljoenenvilla in de heuvels van West-Hollywood.

Dan heb je ook wat
En wat een prachtig huis heeft ze gekocht. "De villa beslaat drie verdiepingen en telt maar liefst 521 vierkante meter woonoppervlak", verklapt Bertram Beerbaum. "En ze heeft er 6,8 miljoen euro voor betaald." Maar dan heb je ook wat, het huis én het uitzicht zijn ronduit spectaculair.

Bekijk ook: Binnenkijken: zo zien de badkamers van celebrity's eruit 

Alles behalve 50 tinten grijs
De inrichting is overigens alles behalve 50 tinten grijs, eerder licht en modern. Wel speelt ook bij E.L. James de slaapkamer een belangrijke rol. De master bedroom is met recht een pronkstuk te noemen.

 

Michael Kors, de succesvolle ontwerper en lieveling van de jet-set, woont samen met zijn man Lance Le Pere in een fan-tas-tische penthouse in Greenwich Village, New York. Architectural Digest mocht in het bastion van smaak binnenkijken en wij kijken graag even met ze mee!

Waarom Kors heel de rondleiding zijn zonnebril op houdt, is ons niet helemaal duidelijk, maar de rondleiding wordt er niet minder spectaculair van... En dat úítzicht!

Bron: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De Amerikaanse onderneemster is vooral bekend van haar kookboeken en televisieshows waar ze Amerikanen inspireert op interieur en tuingebied. Dan willen wij natuurlijk ook wel even weten hoe ze zelf woont! We kijken mee met Architectural Digest die bij de televisiekoningin mocht binnenkijken.

Martha poseert hierboven voor het huis met haar chow chow Ghenghis Khan en Franse bulldogs Sharkey and Francesca bij Skylands in Maine dat werd ontworpen door Duncan Candler.

Maine ligt in New England, vlak tegen de grens met Canada. Denk dus; veel meren, naaldbomen en prachtige vergezichten.

Stewart voegde zelf natuurlijk ook heel wat toe aan het decor. De console rechts, ontwierp ze zelf.

In de zonnige woonkamer is het goed toeven. De openslaande Franse deuren zijn echt eyecatchers.

Deze sofá zijn handgemaakt, maar Stewart combineert ook graag nieuwe stukken met vintage meubels, zoals deze tafel. De taupe muren geven rust en warmte.

Aan deze eettafel hebben vast heel heel wat goede diners plaatsgevonden.

En natuurlijk willen we Martha’s keuken ook even zien!

Er is in ieder geval voldoende servies.

De tafel buiten nodig uit tot haar befaamde dinner-parties. Wij schuiven graag een keertje aan!

Bron en beeld: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in