Elton John en zijn man David sparen kennelijk huizen. Want naast een optrekje in het Engelse Windsor, Atlanta (VS) en in het Zuid-Franse Nice, tikte de steenrijke zanger ook een riante villa op de kop in LA.

Deze gigantische villa is de nieuwste aanwinst van Elton John (70) en zijn man - filmproducer David Furnish (54) - in het chique Beverly Hills. Nee, het leven van de Britse pop royalty is zo slecht nog niet.

Bekijk ook: Wow, binnenkijken in de miljoenenvilla van Fifty Shades-schrijfster E. L. James

Scheelt toch zeven miljoen
Met een geschat vermogen van maar liefst 380 miljoen euro let de zanger blijkbaar toch nog op de kleintjes: zelfs een gefortuneerd man als Elton wil nog wel eens afdingen. Hij kocht het huis voor 30 miljoen dollar, terwijl het te koop stond voor 37 miljoen. Elton gaat er wonen met echtgenoot David en hun twee zoons Elijah (4) en Zachery (6). 

Bron beeld: Hollandse Hoogte
Geen kaartje weten te bemachtigen? Geen nood!

Kaarten voor de zomeropenstelling van Paleis Noordeinde waren binnen een dag uitverkocht, maar Nouveau neemt je tóch nog mee naar binnen.

Tienduizend kaarten waren er, voor vier zaterdagen openstelling. En voor de meeste nieuwsgierigen ook maar konden klikken, waren ze op. Behoorde jij niet tot die lucky tienduizend bezoekers (of wel en wil je nog even nagenieten)? Hieronder zie je de mooiste foto’s van de open dagen van het werkpaleis in Den Haag.

Een paar weekenden was het paleis niet alleen van de royals (die op vakantie zijn).De Groene Antichambre.

De Ontvangstkamer.

De eetzaal.

De Galerie-kamer

Het trappenhuis.


De Balkonkamer.

De Putti-kamer, waar de koning en zijn personeel elke week samen vergaderen.

Altijd al eens willen zien hoe het werkpaleis van ons koningshuis er van binnen uit ziet? Grijp je kans: op vier zaterdagen in juli en augustus gaan de deuren op voor publiek.

Kaarten voor de zomeropenstelling van het paleis zijn vanaf vrijdag 30 juni hier te koop. Voor slechts zes euro krijg je een uniek kijkje in de keuken van het paleis, de staatsievertrekken en neus je ook even tussen het nieuwe servies dat sinds dit voorjaar wordt gebruikt bij staatsbanketten en officiële diners.

Paleis Noordeinde kent een rijke historie: van 1817 tot 1940 was het de residentie van de regerend vorst. Wilhemina woonde er tot aan de Tweede Wereldoorlog, en Juliana werd er geboren. In 1984 werd het paleis door prinses Beatrix in gebruik genomen als werkpaleis. Sindsdien vertrekt de koninklijke stoet op Prinsjesdag vanuit het paleis.