Elton John en zijn man David sparen kennelijk huizen. Want naast een optrekje in het Engelse Windsor, Atlanta (VS) en in het Zuid-Franse Nice, tikte de steenrijke zanger ook een riante villa op de kop in LA.

Deze gigantische villa is de nieuwste aanwinst van Elton John (70) en zijn man - filmproducer David Furnish (54) - in het chique Beverly Hills. Nee, het leven van de Britse pop royalty is zo slecht nog niet.

More content below the advertising

Bekijk ook: Wow, binnenkijken in de miljoenenvilla van Fifty Shades-schrijfster E. L. James

Scheelt toch zeven miljoen
Met een geschat vermogen van maar liefst 380 miljoen euro let de zanger blijkbaar toch nog op de kleintjes: zelfs een gefortuneerd man als Elton wil nog wel eens afdingen. Hij kocht het huis voor 30 miljoen dollar, terwijl het te koop stond voor 37 miljoen. Elton gaat er wonen met echtgenoot David en hun twee zoons Elijah (4) en Zachery (6). 

Bron beeld: Hollandse Hoogte

Kris Jenner, bekend als mommager van de Kardashians, kan wel wat rust en kalmte om zich heen gebruiken. De moeder van Kim, Kourtney, Rob en Khloé Kardashian en Kylie en Kendall Jenner heeft haar handen vol aan haar succesvolle kinderen. Dan wil je in huis maar één ding: rust.

Architectural Digest kreeg een rondleiding bij de socialité thuis en wij kijken maar wat graag even mee. Wat opviel? Ook hier is de keuken het hart van het huis. Kijk mee hoe Kris een bijzonder kijkje achter de de deur geeft, zónder de chaos die we kennen van The Kardashians.

More content below the advertising

 

Bron: Architectural Digest. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Sex and the City kennen we haar al Samantha. Haar appartement aan de New Yorkse Park Avenue heeft ook net die knipoog die we van haar verwachten. Architectural Digest mocht binnen kijken en wij kijken maar wat graag even mee.

Cattrall heeft een oog voor antiek. Bijzondere vondsten op marktjes door heel Europa geven haar appartement karakter. De haard heeft de actrice bijvoorbeeld in Londen gevonden en de meeste lampen (ook de vierkante kroonluchter) vond ze op marktjes in Parijs.

More content below the advertising

Daar is die knipoog naar Samantha. Op de vraag of ze zelf model heeft gestaan voor het werk, antwoordt ze ontkennend. Natasha Law (de zus van acteur Jude Law) maakte het schilderij.

Als we iets uit het huis mochten kiezen, dan zou het echt deze eettafel zijn!

Kim Catrall werd geboren in het Jaar van de Aap. De designer Tony Ingrao maakte daarom een speciale ‘monkeyroom’.

De actrice wilde graag een fijn huis waar ze af en toe een goed feestje kan organiseren, maar wat niet te groot is voor als ze even lekker alleen is.

In de hal naar de slaapkamer hangt een kunstwerk van Monique van Genderen.

De slaapkamer is zacht roze met weelderige tapijten en art-deco accessoires.

Beeld: Tony Ingrao en Tony Sproutt (foto Kim Cattrall) via Architectural Digest.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in