Elton John en zijn man David sparen kennelijk huizen. Want naast een optrekje in het Engelse Windsor, Atlanta (VS) en in het Zuid-Franse Nice, tikte de steenrijke zanger ook een riante villa op de kop in LA.

Deze gigantische villa is de nieuwste aanwinst van Elton John (70) en zijn man - filmproducer David Furnish (54) - in het chique Beverly Hills. Nee, het leven van de Britse pop royalty is zo slecht nog niet.

Bekijk ook: Wow, binnenkijken in de miljoenenvilla van Fifty Shades-schrijfster E. L. James

Scheelt toch zeven miljoen
Met een geschat vermogen van maar liefst 380 miljoen euro let de zanger blijkbaar toch nog op de kleintjes: zelfs een gefortuneerd man als Elton wil nog wel eens afdingen. Hij kocht het huis voor 30 miljoen dollar, terwijl het te koop stond voor 37 miljoen. Elton gaat er wonen met echtgenoot David en hun twee zoons Elijah (4) en Zachery (6). 

Bron beeld: Hollandse Hoogte

Michael Kors, de succesvolle ontwerper en lieveling van de jet-set, woont samen met zijn man Lance Le Pere in een fan-tas-tische penthouse in Greenwich Village, New York. Architectural Digest mocht in het bastion van smaak binnenkijken en wij kijken graag even met ze mee!

Waarom Kors heel de rondleiding zijn zonnebril op houdt, is ons niet helemaal duidelijk, maar de rondleiding wordt er niet minder spectaculair van... En dat úítzicht!

Bron: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De Amerikaanse onderneemster is vooral bekend van haar kookboeken en televisieshows waar ze Amerikanen inspireert op interieur en tuingebied. Dan willen wij natuurlijk ook wel even weten hoe ze zelf woont! We kijken mee met Architectural Digest die bij de televisiekoningin mocht binnenkijken.

Martha poseert hierboven voor het huis met haar chow chow Ghenghis Khan en Franse bulldogs Sharkey and Francesca bij Skylands in Maine dat werd ontworpen door Duncan Candler.

Maine ligt in New England, vlak tegen de grens met Canada. Denk dus; veel meren, naaldbomen en prachtige vergezichten.

Stewart voegde zelf natuurlijk ook heel wat toe aan het decor. De console rechts, ontwierp ze zelf.

In de zonnige woonkamer is het goed toeven. De openslaande Franse deuren zijn echt eyecatchers.

Deze sofá zijn handgemaakt, maar Stewart combineert ook graag nieuwe stukken met vintage meubels, zoals deze tafel. De taupe muren geven rust en warmte.

Aan deze eettafel hebben vast heel heel wat goede diners plaatsgevonden.

En natuurlijk willen we Martha’s keuken ook even zien!

Er is in ieder geval voldoende servies.

De tafel buiten nodig uit tot haar befaamde dinner-parties. Wij schuiven graag een keertje aan!

Bron en beeld: Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in