Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: Penthouse met uitzicht op de Dam

Stel je eens voor: de mogelijkheid om een penthouse te verwerven op dé toplocatie van Amsterdam. Een appartement dat helemaal is vormgegeven naar jouw wensen - de omvang, indeling en inrichting: jij bepaalt het zelf. Een penthouse van duizend vierkante meter? Komt voor elkaar. En dat is niet het ...

Binnenkijken: Penthouse met uitzicht op de Dam

Stel je eens voor: de mogelijkheid om een penthouse te verwerven op dé toplocatie van Amsterdam. Een appartement dat helemaal is vormgegeven naar jouw wensen - de omvang, indeling en inrichting: jij bepaalt het zelf. Een penthouse van duizend vierkante meter? Komt voor elkaar. En dat is niet het enige.

Dit is wonen in een iconisch complex, ontworpen door architect Cees Dam. De royale penthouse en een tiental appartementen van het gebouw Dam3 zal volgend jaar starten. De locatie is op de Dam van Amsterdam, naast de Bijenkorf en NH Grand Hotel Krasnapolsky, met een vorstelijk uitzicht op het Nationaal Monument op de Dam en het Koninklijk Paleis.

Met een vraagprijs van €24.500.000,- zit je op de 7e verdieping met een woonoppervlakte van 1.047 m². Het penthouse telt 7 slaapkamers, 3 badkamers, 2 jacuzzi's, een stoomcabine, 3 ligbaden, 3 douches en 4 toiletten. Hartje Amsterdam biedt helaas geen tuin, maar het zonneterras van 184 m² maakt veel goed.

Voor ons echt te duur, maar wel heerlijk om bij weg te kunnen dromen. In het hartje van Amsterdam, waar je omringd wordt door historie, traditie en de levendigheid van een stad, maar in het appartement zelf ervaar je alle rust, stilte en de luxe van ultiem comfort. Op enkele meters verwijderd van DAM3 bevindt zich het Grand Hotel Krasnapolsky. Exclusief voor bewoners van DAM3 biedt dit hotel vijf sterren residential services zoals onder meer zeven dagen per week een conciërge in het pand, valet parking, privé butler service, schoonmaakdiensten en catering-faciliteiten. Alles om jouw leven in de stad zorgeloos en comfortabel te maken. DAM3 is niet zomaar een ‘appartementencomplex’, maar een (onbetaalbare) manier van leven.

Bekijk hieronder de foto's en geniet van het prachtige interieur! En wist je dat dit appartement is gekocht door popster Justin Bieber?!

Bron: Funda