Stel je eens voor: de mogelijkheid om een penthouse te verwerven op dé toplocatie van Amsterdam. Een appartement dat helemaal is vormgegeven naar jouw wensen - de omvang, indeling en inrichting: jij bepaalt het zelf. Een penthouse van duizend vierkante meter? Komt voor elkaar. En dat is niet het enige.

More content below the advertising

Dit is wonen in een iconisch complex, ontworpen door architect Cees Dam. De royale penthouse en een tiental appartementen van het gebouw Dam3 zal volgend jaar starten. De locatie is op de Dam van Amsterdam, naast de Bijenkorf en NH Grand Hotel Krasnapolsky, met een vorstelijk uitzicht op het Nationaal Monument op de Dam en het Koninklijk Paleis.

Met een vraagprijs van €24.500.000,- zit je op de 7e verdieping met een woonoppervlakte van 1.047 m². Het penthouse telt 7 slaapkamers, 3 badkamers, 2 jacuzzi's, een stoomcabine, 3 ligbaden, 3 douches en 4 toiletten. Hartje Amsterdam biedt helaas geen tuin, maar het zonneterras van 184 m² maakt veel goed.

Voor ons echt te duur, maar wel heerlijk om bij weg te kunnen dromen. In het hartje van Amsterdam, waar je omringd wordt door historie, traditie en de levendigheid van een stad, maar in het appartement zelf ervaar je alle rust, stilte en de luxe van ultiem comfort. Op enkele meters verwijderd van DAM3 bevindt zich het Grand Hotel Krasnapolsky. Exclusief voor bewoners van DAM3 biedt dit hotel vijf sterren residential services zoals onder meer zeven dagen per week een conciërge in het pand, valet parking, privé butler service, schoonmaakdiensten en catering-faciliteiten. Alles om jouw leven in de stad zorgeloos en comfortabel te maken. DAM3 is niet zomaar een ‘appartementencomplex’, maar een (onbetaalbare) manier van leven.

Bekijk hieronder de foto's en geniet van het prachtige interieur! En wist je dat dit appartement is gekocht door popster Justin Bieber?!

Bron: Funda

In Sex and the City kennen we haar al Samantha. Haar appartement aan de New Yorkse Park Avenue heeft ook net die knipoog die we van haar verwachten. Architectural Digest mocht binnen kijken en wij kijken maar wat graag even mee.

Cattrall heeft een oog voor antiek. Bijzondere vondsten op marktjes door heel Europa geven haar appartement karakter. De haard heeft de actrice bijvoorbeeld in Londen gevonden en de meeste lampen (ook de vierkante kroonluchter) vond ze op marktjes in Parijs.

More content below the advertising

Daar is die knipoog naar Samantha. Op de vraag of ze zelf model heeft gestaan voor het werk, antwoordt ze ontkennend. Natasha Law (de zus van acteur Jude Law) maakte het schilderij.

Als we iets uit het huis mochten kiezen, dan zou het echt deze eettafel zijn!

Kim Catrall werd geboren in het Jaar van de Aap. De designer Tony Ingrao maakte daarom een speciale ‘monkeyroom’.

De actrice wilde graag een fijn huis waar ze af en toe een goed feestje kan organiseren, maar wat niet te groot is voor als ze even lekker alleen is.

In de hal naar de slaapkamer hangt een kunstwerk van Monique van Genderen.

De slaapkamer is zacht roze met weelderige tapijten en art-deco accessoires.

Beeld: Tony Ingrao en Tony Sproutt (foto Kim Cattrall) via Architectural Digest.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onlangs keken we binnen in de Mexicaanse vakantievilla van George Clooney. Zijn directe buren daar, zijn Cindy Crawford en haar man randy Gerber (waar George dan weer zakenpartner van is).

Op het Mexicaanse schiereiland Baja werden twee huizen gebouwd, verbonden door het zwembad. Zo wordt er heel de dag heel wat afgeborreld en gegeten.

More content below the advertising

Waar George's huis iets kleurrijker is, is het huis van Cindy en Randy meer gekleurd met natuurlijke tinten.

Achter de deur vind je meteen een sfeervolle binnentuin.

De zitkamer is sfeervol, maar rustig. Veel van de meubels komen van Ralph Lauren's interieurcollectie.

Via de glazen deur recht, stap je de beschutte buitendouche in.

Een tafel die uitnodigt tot lekker lang buiten tafelen of uitgebreid ontbijten.

Maar als je in deze zitkuil bent neergestreken, zou je toch liever helemaal niet meer opstaan. Volgens Cindy is het een fijne plek voor een cocktail. Daar kunnen wij ons wel iets bij voorstellen!

Nou misschien dan voor een klein rondje zwemmen, om de hoek zwem je zo de tuin van George Clooney en Amal in.

Bron en beeld: Björn Wallander voor Architectural Digest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in