Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Becoming krijgt een vervolg verhaal, Michelle Obama's 'dagboek' komt in november

Bijzonder, intrigerend en ontroerend, de eerste autobiografie van Michelle Obama: Mijn Verhaal (Becoming). Het werd wereldwijd een succes (brak alle records), in Amerika was het vorig jaar zelfs het best verkochte boek. Een vervolg is dan niet meer dan logisch. En wel in de vorm van een dagboek. ...

Becoming krijgt een vervolg verhaal, Michelle Obama's 'dagboek' komt in november

Bijzonder, intrigerend en ontroerend, de eerste autobiografie van Michelle Obama: Mijn Verhaal (Becoming). Het werd wereldwijd een succes (brak alle records), in Amerika was het vorig jaar zelfs het best verkochte boek. Een vervolg is dan niet meer dan logisch.

En wel in de vorm van een dagboek.

Dagboek

De naam: Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice (Mijn verhaal, Ontdek jouw eigen unieke verhaal). Het wordt omschreven als een dagboek vol levensvragen en levenslessen van de voormalige first lady.

Zelfreflectie

De opvolger van Becoming bevat meer dan 150 vragen en quotes die je aanzetten tot nadenken. Alles verwijst naar de belangrijkste thema’s uit Michelle Obama’s memoires. Het doel van het boek is zelfreflectie. Daarnaast is het bedoeld om mensen te helpen hun eigen verhaal inhoud te geven. 

Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice ligt vanaf 19 november in de rekken van de boekhandel.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in