We hebben al even van de lente kunnen proeven vorige week. Dus dat betekent binnenkort weer frivole jurken en blote benen. Die moeten dus wel een beetje in shape zijn.

En daarom delen wij een aantal tips die zorgen voor een paar benen waar je u tegen zegt.

Article continues after the ad

1. Walking lunges

Lunges zijn nou niet echt bepaald onze favoriet, maar de oefening is enorm goed voor je benen. En dan zeker de walking lunges. Je traint er alles mee: de bilpartij, je hamstrings, quadriceps en het het verbetert de stevigheid van je core. Kijk hieronder hoe je zo'n lunge doet.

2. Hardlopen

Wandelen en lopen is goed voor de benen, dat is natuurlijk wel bekend. Vooral hardlopen is een fijne work-out voor de benen, zeg maar gerust een super work-out. Het is natuurlijk een goede cardiotraining, maar zorgt er ook voor dat de bovenbenen en billen een optater krijgen. Resultaat: mooie gestroomlijnde benen.

3. De trap

Deze 'oefening' kun je heel simpel in het dagelijks leven toepassen: neem de trap in plaats van de lift. Als je de trap oploopt span je elke spier in het onderlichaam aan.

Bron: Feeling Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in