Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó ga jij als 40+ vrouw goed verzorgd het vliegtuig in

Vliegen kan een prettige manier van reizen zijn. De droge lucht in de cabine is alleen wat minder fijn. Gelukkig hoeft jouw huid hier geen last van te hebben, mits je deze tips opvolgt.  Het toverwoord is hydrateren en dat doe je op de volgende manieren: Drink voldoende water Kies aan boord voor ...

Zó ga jij als 40+ vrouw goed verzorgd het vliegtuig in

Vliegen kan een prettige manier van reizen zijn. De droge lucht in de cabine is alleen wat minder fijn. Gelukkig hoeft jouw huid hier geen last van te hebben, mits je deze tips opvolgt. 

Het toverwoord is hydrateren en dat doe je op de volgende manieren:

Drink voldoende water

Kies aan boord voor water. Zit je lang in het vliegtuig? Wissel dan af met sap, zoals jus d'orange of tomatensap. Alcohol en koffie onttrekken vocht aan je lichaam en dat is funest (voor je huid). Natuurlijk kun je wel een kopje koffie of een glas wijn nemen, maar doe dat met mate. Zorg dat je meteen erna water drinkt. 

Draag een hydraterende crème

Met een goede hydraterende crème doorsta jij die (lange) vliegreis. Ook prettig is een goede, rijke handcrème en lippenbalsem.

Wie graag een alles-in-een product gebruikt moet zeker een tube Eight Hour Cream in haar handbagage meenemen. Handig voor als je last hebt van onder andere droge lippen én schrale plekjes. 

Eight Hour Cream, Elizabeth Arden € 31,25

Gebruik een masker

Wie haar huid nog meer wil verzorgen, kan aan boord ook een masker op haar gezicht aanbrengen. Kies wel voor een leave-on variant, oftewel een die je kunt laten zitten, dat is wel zo praktisch in het vliegtuig. 

Beauty Leave-On Beautifying Mask, SOAP € 39