Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow, Michelle Obama is écht onherkenbaar!

Het komt niet snel voor dat een kapsel van een voormalig First Lady trending wordt, maar Michelle Obama kreeg het voor elkaar. Obama was bij het Essence Festival in New Orleans, waar ze werd geïnterviewd door Gayle King (BFF van Oprah Winfrey). Michelle vertelde hoe de beveiliging van de Secret S...

Wow, Michelle Obama is écht onherkenbaar!

Het komt niet snel voor dat een kapsel van een voormalig First Lady trending wordt, maar Michelle Obama kreeg het voor elkaar.

Obama was bij het Essence Festival in New Orleans, waar ze werd geïnterviewd door Gayle King (BFF van Oprah Winfrey). Michelle vertelde hoe de beveiliging van de Secret Service, die ze nog altijd heeft, haar leven heeft gevormd en dat van Barack en hun dochters Sasha en Malia. Wat allemaal best interessant was, maar Twitter ontplofte intussen vooral over haar haar. Michelle droeg het los en had haar natuurlijke krullen de vrije loop gelaten. 

Ze heeft door de jaren heen uiteraard diverse kapsels gehad zoals de vrijetijds-knot…

…en de formele knot...

...en een feestelijke beehive.

Er was sprake van een zware pony waar Barack naar verluidt niet verrukt van was. Ze vond het zelf ook niet zo'n succes: "Het is lastig speechen met je haar in je gezicht." 

De iets luchtigere variant viel wél in de smaak. 

Dit was de First Paardenstaart…

...ook wel eens gedragen als nette Franse Paardenstaart.

En Michelle heeft het ook korter en heel steil gedragen.

Voor haar boektoer droeg ze het meestal zo, uitgeföhnd met grove slagen.