Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow: Janet Jackson (52) is behoorlijk afgevallen

Janet Jackson schommelt al jaren met haar gewicht, maar na haar zwangerschap ging de knop op. Een half jaar na geboorte van zoon Eissa zijn die extra kilo's ineens verdwenen. Ze is ruim 23 kilo kwijt. Trainen, trainen en nog eens trainen Haar geheim is heel simpel: gezond eten en keihard sporten....

Wow: Janet Jackson (52) is behoorlijk afgevallen

Janet Jackson schommelt al jaren met haar gewicht, maar na haar zwangerschap ging de knop op. Een half jaar na geboorte van zoon Eissa zijn die extra kilo's ineens verdwenen.

Ze is ruim 23 kilo kwijt.

Trainen, trainen en nog eens trainen

Haar geheim is heel simpel: gezond eten en keihard sporten. Janet is aan de slag gegaan met personal trainer Paulette Sybliss.

"Zes weken na de geboorte van haar zoon ben ik met Janet gaan trainen. Haar schema is heel intens. We doen met name veel interval trainingen. Janet en ik trainen zo'n vier keer per week een uur. We doen onder meer squats, lunches en crunches."

Gezond eten

Janet heeft met name veel krachttraining gedaan in combinatie met cardio. Dat is het meest effectief. Maar ook gezond eten is heel belangrijk. Zo eet ze bijna geen koolhydraten.

Quinoa en rijst

Ze eet alleen de 'goede' koolhydraten zoals quinoa, bruine rijst en wilde rijst. Verder is ze dol op vis, dat eet ze bijna elke avond. Leuk om te weten: ze mag van zichzelf 1 keer per week 'vals spelen' in de vorm van iets lekkers.

Voor:

Na: