Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wit oogpotlood en een glansje: met deze tips zie je er jeugdig uit

Ja, we weten nu wel dat als je wat ouder wordt er hier en daar wat rimpels kunnen ontstaan en we er niet meer uitzien als een twintiger. Gelukkig zijn er verschillende tips en trucs voor een jeugdige leuk. En daar worden we blij van. Dus loop naar de kaptafel en ga aan de slag. 1. Sprekende ogenJ...

Wit oogpotlood en een glansje: met deze tips zie je er jeugdig uit

Ja, we weten nu wel dat als je wat ouder wordt er hier en daar wat rimpels kunnen ontstaan en we er niet meer uitzien als een twintiger. Gelukkig zijn er verschillende tips en trucs voor een jeugdige leuk. En daar worden we blij van.

Dus loop naar de kaptafel en ga aan de slag.

1. Sprekende ogen
Je ogen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht. Hoe langer de wimper, hoe jonger je eruit ziet. Krul dus je wimpers met een tang en gebruik dikke zwarte mascara. 

2. Wit oogpotlood
Wissel je zwarte oogpotlood eens om voor een witte. Waarom? Wit zorgt ervoor dat je ogen groter lijken. Kleur je zogenaamde waterlijn in met wit, daardoor lijkt het alsof het bij je oogwit hoort. 

3. Glansje
Een glansje doet ook wonderen. Gebruik je normaal een ietwat matte oogschaduw? Kies eens voor een kleurt met een glans. Door een glow zie je er jeugdiger uit.

4. Licht, lichter, licht
Dol op smokey eyes? Wie niet eigenlijk. Het staat hartstikke mooi, maar probeer eens wat anders. Ga voor een lichte kleur oogschaduw. Je ogen spreken meer en je ziet er veel frisser uit. Nu de feestdagen eraan komen, snappen we dat een smokey eye stiekem veel feestelijker is (Victoria Beckham is enorm fan). Dus kun je die donkere ogen niet weerstaan, gewoon doen. Maar kies dan voor een oogschaduw waar een glitter in zit.

5. Smeren
Ook een concealer doet wonderen. Maar smeer niet je hele gezicht er mee onder. Doe wat op de binnenkant van je ogen en een beetje onder de wenkbrauwen. 

Bron: Monstyle/Allure
Beeld: Pexels