Ja, we weten nu wel dat als je wat ouder wordt er hier en daar wat rimpels kunnen ontstaan en we er niet meer uitzien als een twintiger. Gelukkig zijn er verschillende tips en trucs voor een jeugdige leuk. En daar worden we blij van.

Dus loop naar de kaptafel en ga aan de slag.

1. Sprekende ogen
Je ogen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht. Hoe langer de wimper, hoe jonger je eruit ziet. Krul dus je wimpers met een tang en gebruik dikke zwarte mascara. 

2. Wit oogpotlood
Wissel je zwarte oogpotlood eens om voor een witte. Waarom? Wit zorgt ervoor dat je ogen groter lijken. Kleur je zogenaamde waterlijn in met wit, daardoor lijkt het alsof het bij je oogwit hoort. 

3. Glansje
Een glansje doet ook wonderen. Gebruik je normaal een ietwat matte oogschaduw? Kies eens voor een kleurt met een glans. Door een glow zie je er jeugdiger uit.

4. Licht, lichter, licht
Dol op smokey eyes? Wie niet eigenlijk. Het staat hartstikke mooi, maar probeer eens wat anders. Ga voor een lichte kleur oogschaduw. Je ogen spreken meer en je ziet er veel frisser uit. Nu de feestdagen eraan komen, snappen we dat een smokey eye stiekem veel feestelijker is (Victoria Beckham is enorm fan). Dus kun je die donkere ogen niet weerstaan, gewoon doen. Maar kies dan voor een oogschaduw waar een glitter in zit.

5. Smeren
Ook een concealer doet wonderen. Maar smeer niet je hele gezicht er mee onder. Doe wat op de binnenkant van je ogen en een beetje onder de wenkbrauwen. 

Bron: Monstyle/Allure
Beeld: Pexels

 

Cameron houdt op haar tijd wel van een beetje surfen. Zeker op het water met een vrij bleke huid, is het dan oppassen geblazen. Daarom houdt ze er een paar strenge zonnebrandregels op na.

De geboren Californische, die dol is op het strand, weet ook precies hoe zij de zon tijdens een stranddag te vriend kan houden.

Op haar website www.ourbodybook.com geeft zij daarvoor het recept:

  • Drink veel water
  • Eet vochtrijke snacks
  • Draag een hoed
  • Smeer jezelf, vijftien minuten vóórdat je de zon in gaat en vóórdat je je badkleding aantrekt, van top tot teen in met een goede zonnebrandcrème. En dat 'van top tot teen' bedoelt Cameron heel letterlijk; geen plekje mag worden overgeslagen.

En mocht de hermetische crèmelaag worden aangetast door kleding, handdoek, zeewater of zweet, werk hem dan onmiddellijk bij.

Want, zo zegt Cameron, ‘een ongelijke bruining is tot daaraan toe, maar een ongelijke verbranding…’ 

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mascara blijft lekker lang zitten met deze té makkelijke tip.

Als je dan toch elke ochtend tijd en aandacht aan je wimpers besteedt, wil je natuurlijk ook dat je mascara zo lang mogelijk mooi blijft zitten. En laat daar nou niet per se een duur long lasting product voor nodig zijn. Maar gewoon een beetje water! De truc hier is om je wimpers vochtig te maken vóór je de mascara aanbrengt. Dat maakt het aanbrengen bovendien gemakkelijker en geeft dus een langer, beter resultaat. Simpeler wordt het niet. 

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl .Schrijf je in!