Na de Combray Regenerating Facial Oil op basis van druivenpitolie en de Combray Rejuvenating Facial Oil op basis van avocado-olie is het nu de beurt aan de Combray Nourishing Facial Oil. We mogen 3 x Combray Nourishing Facial Oil t.w.v. 160 euro weggeven!

Combray Nourishing Facial Oil

Deze nieuwe olie voor het gezicht bevat net als de andere gezichtsoliën van Combray slechts twee ingrediënten: het exclusief gepatenteerde antioxidant Oxofulleram en arganolie. Niets meer en niets minder.

Article continues after the ad

Waarom argan?

Naast Oxofulleram bevat de Nourishing Facial Oil de beste kwaliteit arganolie: Argania Spinosa. Deze kostbare olie uit Marokko bevat een hoge dosis essentiële (Omega 6) en niet essentiële (Omega 9) vetzuren.

Arganolie staat erom bekend de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren door de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het beschermt de huid tegen de invloed van schadelijke vrije radicalen en voorkomt uitdroging van de huid. 

Wat doet het?

De Nourishing Facial Oil voedt en verzorgt de huid. Het verbetert het zelf herstellend vermogen van de huid zodat er geen vocht verloren gaat. Hierdoor blijft de huid optimaal gehydrateerd en veroudert de huid minder snel. De olie voorkomt fijne lijntjes, diepere rimpels en pigmentvlekken.

Daarbij werkt de olie goed op een huid die gevoelig is of snel last heeft van roodheid of irritatie en zelfs bij huidproblemen als psoriasis biedt Combray uitkomst.

De Nourishing Oil kan door elk huidtype worden gebruikt maar is specifiek geschikt voor een vochtarme en een rijpere huid. Het beschermt de huid tegen de invloed van schadelijke vrije radicalen en voorkomt uitdroging van de huid.

Het gaat fijne lijntjes en rimpelvorming tegen en heeft een all over anti-aging effect. Arganolie vermindert de talgproductie en daarmee is de Nourishing Oil ook zeer geschikt voor een vette huidconditie of een huid met acne.

Wat kun je verwachten?

  1. Al na een paar dagen voelt de huid comfortabeler aan en is zij optimaal gehydrateerd.
  2. Eventuele roodheid en irritatie bijvoorbeeld door zonneschade nemen na één of twee weken zichtbaar af. 
  3. Fijne lijntjes en rimpeltjes alsmede pigmentvlekken verminderen aanzienlijk.

Ook fijn

Geen van de gezichtsoliën van Combray bevat toegevoegde parfums, kleurstoffen, parabenen, emulgatoren of andere chemische stoffen. De producten worden niet op dieren getest en zijn vegan proof.

Voor meer informatie: www.combray-skincare.com

Maak kans:

Nouveau mag 3 x de Nourishing Facial Oil van Combray weggeven. Deze winactie is gesloten!