Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Winactie: 5x Ambre Solaire pakket

Maak nu kans op een van de vijf pakketten van Ambre Solaire, de juiste zonbescherming voor de ouder wordende huid.  Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert Anti-Age 50+spf  De eerste SPF 50+ zonbescherming dat zuiverend werkt en de huid beschermt tegen veroudering en pigmentvlekken. De creme bevat...

Winactie: 5x Ambre Solaire pakket

Maak nu kans op een van de vijf pakketten van Ambre Solaire, de juiste zonbescherming voor de ouder wordende huid. 

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert Anti-Age 50+spf 

De eerste SPF 50+ zonbescherming dat zuiverend werkt en de huid beschermt tegen veroudering en pigmentvlekken. De creme bevat UV-filters, antioxidanten, hyaluronzuur en minerale pigmenten.

Hypoallergeen, zonder parfum en zonder parabenen. Zonbeschermingsfactor SPF50+ voor de (zeer) lichte, gevoelige en/of zon-intolerante huid.

  • Beschermt de huid tegen tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken
  • Bevat antioxidanten
  • Met hyaluronzuur en minerale pigmenten
  • Zonder parfum, parabenen en is hypoallergeen
  • Ambre Solaire Beschermende gezichtsspray SPF 50

Garnier Ambre Solaire Sensitive Expert Beschermende Gezichtspray 50spf 

Goede bescherming tegen de zon is niet alleen tijdens het zonnen op het strand of naast het zwembad belangrijk. We worden dagelijks blootgesteld aan de schadelijke straling van de zon, ook bij bewolking.

Vroegtijdige huidveroudering kan worden voorkomen door je goed te beschermen. Vooral het gezicht, de hals en handen zijn kwetsbaar en hebben dan ook het hele jaar door bescherming nodig. 

Om deze gevoelige huid zo eenvoudig mogelijk te beschermen, heeft Ambre Solaire de beschermende gezichtsspray, oftewel de 'City spray' ontwikkeld.

De City spray is de eerste spray speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid in elk seizoen te beschermen tegen zowel schadelijke UV stralen als de negatieve effecten van luchtvervuiling.

De SPF 50 biedt een hoge bescherming, hydrateert de huid tot 24 uur lang en kan eenvoudig (en zelfs over make up heen) aangebracht worden.

Daarnaast heeft de City spray een superhandig on-the-go formaat, waardoor je er altijd en overal voor kunt zorgen dat je beschermd bent tegen de zon.

Win

Nouveau mag 5 x een pakket van Ambre Solaire t.w. € 32,- weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij op elk moment van de dag beschermd tegen zonnestralen. Deze winactie is gesloten!