Het scheren wordt een feestje met Softshave scheerlotion.

Scheren, scheren en nog eens scheren. Er komt geen einde aan. En of je nu man of vrouw bent, met het schoonheidsbeeld van deze tijd, ziet het er niet naar uit dat we mínder gaan scheren. Sterker nog, het gaat nu niet meer alleen om je bikinilijn, oksels en beenhaar.

Article continues after the ad

Als je toch bezig bent, dan wel graag met een mild en natuurlijk product dat zacht is voor je huid: Softshave.

Sofshave is een zeepvrije, verzorgende scheerlotion die ingegroeide haartjes en rode scheerbultjes voorkomt. Door natuurlijke, verzachtende en helende ingrediënten als kelp en aloë vera behoren huidirritaties tot het verleden. Softshave is een puur en zuiver product.

De scheerlotion is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt voor het scheren van alle lichaamsbeharing.

Informatie: Softshave

Winactie
Nouveau mag 5 x de Softshave scheerlotion t.w. € 17,50 weggeven. Wil jij kennis maken met dit product? Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de winnaars. Deze winactie is gesloten!


Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in