Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Sparkle & Shine set van Tweezerman

Wat zit er bij jou altijd in je handtas? Een goed pincet is een must. Handig om bij je te hebben als je even last-minute een weerbarstige wenkbrauwhaar wilt verwijderen. Deze schitterende Sparkle & Shine set van Tweezerman bijvoorbeeld. Nu met een mooi toilettasje met rosé gouden details. Het tas...

Win: Sparkle & Shine set van Tweezerman

Wat zit er bij jou altijd in je handtas? Een goed pincet is een must. Handig om bij je te hebben als je even last-minute een weerbarstige wenkbrauwhaar wilt verwijderen. Deze schitterende Sparkle & Shine set van Tweezerman bijvoorbeeld. Nu met een mooi toilettasje met rosé gouden details.

Het tasje bevat:

De Rose Gold Glitter Slant Tweezer
Een limited edition Slant Tweezer met een rosé gouden glitter finish, een award winnend pincet. Het heeft een schuine punt waardoor elk haartje met de grootste precisie verwijderd kan worden. Zelfs het kleinste haartje is gemakkelijk te 'pakken'.

De ProCurl Wimperkruller
Een wimperkruller met een prachtige rosé gouden finish die speciaal ontwikkeld is om de wimpers perfect te krullen. De ProCurl is ergonomisch vormgegeven en sluit perfect aan op de oogvorm. De ronde siliconenpad kleeft niet en zorgt voor een intense krul.

Win:
Nouveau mag 3x een Sparkle & Shine Gift Set t.w.v. € 54,95 weggeven. 

Zo maak je kans:

Volg Nouveau op Instagram en like twee van onze foto's. Onder de nieuwe volgers worden de drie sets verloot. Deze winactie is gesloten!