Met ruim 30 jaar ervaring weten ze bij L’ Oréal Paris precies wat je huid nodig heeft. De producten uit de Age Perfect Cellulaire Renaissance bevatten allemaal zwarte truffel en gefermenteerde zwarte thee. En jij maakt nu kans op een pakket!

Of je nu een normale, droge, doffe, rijpe of gemengde huid hebt. Alle producten van L’ Oréal zijn getest met huidexperts en wetenschappers over de hele wereld. Het resultaat: exclusieve huidverzorgingsproducten voor elke vrouw voor een mooie huid en in de toekomst een nog jonger uitziende huid.

Nouveau mag 2 pakketten weggeven van de exclusieve lijn: Age Perfect Cellulaire Renaissance t.w.v. 127,96.

De producten uit de Age Perfect Cellulaire Renaissance bevatten allemaal zwarte truffel en gefermenteerde zwarte thee. Deze ingrediënten helpen nieuwe cellen te onthullen en de vitaliteit van de huid te verbeteren.

Het pakket bestaat uit:

L’Oréal Paris Age Perfect Cellulaire Renaissance Day - €31,99/50 ml

De dagcreme zorgt voor een zijdezachte, stralende huid. 
Het resultaat:
Direct: de huid voelt zachter, gevoed en comfortabeler aan.
Dag na dag: de huid is vol leven: glad, soepel en stralend. De huid hervindt haar vitaliteit.

L’Oréal Paris Age Perfect Cellulaire Renaissance Night - €31,99/50 ml

De nachtcrème verstevigt, maakt glad en laat stralen.
Het resultaat:
Direct: de huid voelt zachter, gevoed en comfortabeler aan.
Dag na dag: De huid is vol leven: glad, soepel en stralend. De huid hervindt haar vitaliteit. 

L’Oréal Paris Age Perfect Cellulaire Renaissance Serum - €31,99/30 ml

Het serum zorgt voor een huid die is zijdezacht is en straalt. De formule is verrijkt met goudkleurige micro-reflectoren die meteen zorgen voor een instant stralende huid.
Het resultaat: Vanaf de eerste druppels: de huid is zijdezacht, stralend en de teint is frisser.
Dag na dag: De huid hervindt haar vitaliteit. De huid is vol leven: glad, soepel en stralend.

L’Oréal Paris Age Perfect Cellulaire Renaissance Serum Eye - €31,99/15 ml

De cafeïne in de formule draagt bij aan het verminderen van donkere kringen en wallen. De oogcrème vermindert zichtbare tekenen van ouderdom en laat stralen.
Het resultaat: De oogcrème vermindert zichtbare tekenen van ouderdom en laat stralen. Dag na dag vinden de oogcontouren hun vitaliteit terug.

Vul onderstaand formulier in en maak kans! Deze winactie is gesloten!

Je huid en teint (lijntjes, dofheid, pigmentvlekjes) veranderen of verslappen (uitdijende kaaklijn, overhangende oogleden). Ook zal langzaam het volume van lippen, wimpers en wenkbrauwen slinken.

Maar daar kun je prima je make-up op aanpassen. In vijf delen laten we je zien hoe je er binnen 10 minuten 10 jaar jonger uitziet.

Waarschijnlijk weet je intussen uitstekend welke kleuren en make-upproducten wonderen voor je doen - en welke je beter links kunt laten liggen. Toch kan het zomaar gebeuren dat een vaste make-uproutine op een dag niet meer voldoet.

Deel 2: Weergaloze wenkbrauwen 

Iedere make-upexpert weet: wenkbrauwen maken de vrouw. Zowel de vorm als kleur kunnen enorm bepalend zijn voor je algehele uitstraling.

Als ze in de loop der jaren verdunnen, kun je ze aanvankelijk bijtekenen met een potlood of ‘de gaten’ opvullen met poeder.

Een brow gel is meer geschikt om een rommelig rijtje netjes te strijken, niet zozeer om op te vullen.

Maak ze in elk geval nooit te donker, dat versterkt een harde uitstraling: hooguit één tintje dieper dan je haarkleur.

Blijven er steeds minder haartjes over? Je kunt kiezen voor (semi-)permanente make-up, zoals de professionele technieken als micro-blading of 3D hairstrokes.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Beeld: iStock

 

‘t Is altijd even een werkje, je make-upkwasten schoonmaken. Nu blijkt het zó eenvoudig te kunnen, makkelijker dan dit wordt het niet.

Wie make-upkwasten gebruikt, weet: ze moeten regelmatig worden schoongemaakt. Maar het is gedoe. Sopje hier, badje daar, druppeltje zus, voorzichtig deppen… Echter, deze manier – aangedragen door een vrouw op Mail Online – is zo eenvoudig, dat haar tip meteen viral ging onder beautyfans.

Wasmachine

‘Mensen zullen geschokt reageren, maar ik doe mijn kwasten in de wasmachine’, schreef ze. ‘Ik laat ze wel eerst even weken in een zeepoplossing, maar dan gaan ze in een dichtgeknoopte kussensloop de wasmachine in, op de meest delicate stand. Ze komen er smetteloos uit en er is er nog nooit een uit elkaar gevallen. En mocht dat wel gebeuren, dan is dat oké. Ik houd in ieder geval veel tijd over.’

Briljant idee, wij gaan het proberen. Jij?

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in