De mooiste zomerhuid krijg je met deze heerlijke Facial Oil van beautymerk Combray. En jij kunt 'm vandaag winnen!

Het boek À la Recherche du Temps Perdu (Op zoek naar de verloren tijd) van Marcel Proust speelt zich af in zijn geboorteplaats Combray in Normandië. Dit was tevens de inspiratie voor de naam van het cosmeticamerk Combray.

Nog beter dan Vitamine E
Anders dan de naam doet vermoeden, is Combray ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Solenne. Combray is gebaseerd op de wetenschappelijke uitvinding van het krachtige antioxidant Oxofulleram. Oxofulleram werkt veel sterker dan Vitamine E en is ook effectiever. Het werkt als een ‘radicalensponsje’: het neutraliseert de schadelijke vrije radicalen, vele malen vaker dan vitamine E kan. Het doet zijn werk in de huidcel bij de celwand. Niets van de beoogde werking gaat daarom verloren.

Slechts 2 topingrediënten
Combray Regenerating Facial Oil bevat twee ingrediënten: het unieke antioxidant Oxofulleram en druivenpit-olie. Oxofulleram is een zeer krachtige antioxidant, dat alleen en exclusief voorkomt in Combray. Het zorgt er tegelijk voor dat de druivenpit-olie stabiel blijft. Druivenpitolie bevat linolzuur dat rijk is aan omega 6 vetzuren; het is een relatief lichte olie en daarom bij uitstek geschikt voor cosmetisch gebruik. Combray noch Oxofulleram is op dieren getest. De huidolie is helemaal vrij van chemische toevoegingen.

Wat zijn de voordelen van Oxofulleram?
• Het beschermt tegen vrije radicalenschade en zorgt dat het natuurlijke afweermechanisme van de huid behouden blijft.
• Het is een stabiele antioxidant, die niet vervliegt wanneer het in aanraking komt met zuurstof.
• Het wordt niet zoals andere antioxidanten zelf een schadelijke vrije radicaal.
• Het zorgt ervoor dat de vetlaag, de beschermlaag van de huid, intact blijft en gaat zo vochtverlies tegen.

Wat doet Combray voor de huid?
Combray Facial Oil is een zeer effectieve, natuurlijke moisturizer volgepakt met antioxidanten, die huidveroudering tegengaat. De formule zorgt ervoor dat de huidbarrière intact blijft waardoor de huid geen vocht verliest.
Vochtverlies is een van de redenen waardoor de huid sneller veroudert. Door regelmatig gebruik van Combray verminderen rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk. De huidolie werkt helend en kalmerend op een rode geïrriteerde of gestreste huid. Het verbetert het aanzien van rosacea, eczeem, psoriasis en acne.
De olie kalmeert de huid na overmatige blootstelling aan de zon of na andere omstandigheden waarbij de huid aan oxidatieve stress wordt blootgesteld, zoals kou, wind of na een chemische peeling.

Hoe gebruik je Combray?
Breng circa zes druppels Combray aan op de schone huid van gezicht en hals en masseer zachtjes met de vingertoppen in totdat de olie helemaal door de huid is opgenomen. Een ontspannende gezichtsmassage doet ten slotte wonderen voor de doorbloeding van de huid. Het is een all-in-one product, in principe heeft de huid niet meer nodig dan dat.
Geef de huid minstens twee weken de tijd aan het gebruik van de olie te wennen. Het voelt anders aan dan een crème maar eenmaal gewend, zie je dat je huid een prachtige glans krijgt en fijne lijntjes en pigmentvlekken aanzienlijk verminderen.

Combray Facial Oil is een multi-purpose olie:
• het werkt anti-age
• het hydrateert
• het kalmeert & regenereert
• het verzacht
• het beschermt

Combray Facial Oil is online verkrijgbaar via: www.combray-skincare.com.
Combray Regenerating Facial Oil 1x 30ml € 130

Win
Nouveau mag 2 x de Facial weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij straks een van de winnaars. Deze actie is gesloten!