Bij de dagelijkse verzorging tegen huidveroudering gaat meestal alle aandacht uit naar gezicht en hals. Helaas wordt het decolleté, dat meestal verstopt zit onder kleding, vaak vergeten. Terwijl de huid daar juist veel dunner en kwetsbaarder is dus tekenen van jarenlange zonschade maar ook slaapvouwen op een dag here to stay zijn. Voor je nu alle dagen een coltrui gaat dragen, is er een effectieve behandeling: Ultherapy.

“Wij merken in de kliniek dat vrouwen naarmate ze ouder worden liever geen laag uitgesneden bovenkleding meer willen dragen en off-the-shoulder tops links laten liggen vanwege de (verticale) lijnen, rimpeltjes, vochtarme plekken en tekenen van zonschade in dit gebied,” aldus Elizabeth Cook, PA van de Face & Body Boutique Zuidas in Amsterdam. Zij ziet de aanvragen voor Ultherapy, een non-chirurgische behandeling op basis van ultrasoundenergie, dan ook rap toenemen. 

Collageenboost

De veilige ultrasoundgeleide therapie verwarmt de weefsels in de diepere lagen van de huid. Deze warmte stimuleert het lichaam om nieuw collageen en elastine aan te maken, waardoor de huid op een natuurlijke wijze strakker en steviger wordt. Zonder prikken, chirurgie of hersteltijd; en de resultaten zijn na twee tot vier maanden al zichtbaar. De ultrasoundbehandeling wordt niet voor niets door beautyprofessionals wereldwijd bejubeld als dé non-chirurgische behandeling voor diverse zones op gezicht en lichaam, zoals de wenkbrauw, de kin- en kaaklijn, de hals en het decolleté: de intense boost van huideigen collageen zorgt voor een natuurlijke, stevigere en stralende huid. 

Zomertreatment

Juist ook voor de decolletézone is Ultherapy zeer geschikt, vult Elizabeth aan. “De behandeling duurt slechts dertig minuten, dus voor je het weet sta je weer buiten; zonder zichtbare tekenen dat de huid zojuist intensief behandeld is. De behandeling kan prima gedurende de zomermaanden: de ultrasound richt zich op de diepere huidlagen dus je hoeft erna ook niet angstvallig de zon te vermijden of voortdurend ‘verplicht’ de hoogste zonbescherming te gebruiken, zoals wel het geval bij een chemische peeling of laserbehandelingen.”


Informatie: Ultherapy
Facebook: Ultherapy_NL
Instagram: Ultherapy_nl
PQC NLNL 2400 MAY19