Iets meer dan een maand geleden werd Jennifer Lopez vijftig. Iets wat veel vrouwen geen prettig getal vinden, maar de zangeres vindt het geweldig. Ze voelt zich naar eigen zeggen beter dan ooit. 

"Ik zit nu in de beste periode van mijn leven", zo vertelt ze in een interview met het magazine van The Evening Standard (ES).

Article continues after the ad

Paaldansen

Jennifer Lopez is binnenkort te zien als stripper in de film Hustlers. Iets waarvan ze nooit gedacht had dat te doen op haar vijftigste. "Ik vond het om alle eerlijkheid best echt om die rol te spelen. Ik was praktisch naakt. Maar ik zit goed in m'n vel, dus uiteindelijk ging het goed."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mediterranean. 🌊

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

 

Het is maar een getal

Jennifer staat al tientallen jaren aan de top. Een echte powervrouw met een carrière waar je u tegen zegt. De zangeres en actrice had nooit gedacht nu nog aan de top te staan. “We zijn geconditioneerd als vrouwen om te denken dat het tegen die tijd wel over zal zijn. Maar dat is helemaal niet zo. Ik groei nog steeds en word elk jaar beter. Dat is heel opwindend.”

Bron: ES Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in