Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Nouveau lanceert de Beauty Minutes, waarin prangende beauty vragen worden beantwoord door experts. Dit keer legt Make-Up Artist Randall van Sisley vanuit het prachtige COBRA museum uit, hoe je oogcrème aanbrengt. Niet moeilijk, maar je moet het net even weten.

Wil je meer weten over producten? Kijk dan ook onze andere Beauty Minutes met Randall.

De geschiedenis van Sisley
Het Franse merk Sisley is opgericht in 1976 door Hubert en Isabelle d'Ornano en in iets minder dan veertig jaar uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze in de internationale high-end cosmeticasector. Het merk is ontstaan vanuit een vernieuwend idee: door middel van technologische innovatie selecteren zij de beste onderdelen van planten en etherische oliën om die te kunnen gebruiken in schoonheidsproducten. Ontdek het merk hier.

WIN EEN SISLEŸA L’INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME VAN SISLEY
T.W.V. € 163,50

Samen met Sisley geven we 3x Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème weg t.w.v. € 163,50! Bekijk de video en vind het antwoord op de vraag: Op welke delen van het oogcontour breng je deze oogcrème aan? Je kunt jouw antwoord tot en met 29 december 2017 invullen in onderstaand formulier. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Je hoeft je niet in de sportschool in het zweet te werken om calorieën te verbranden, gelukkig. Er zijn verschillende tips, op onderzoek gebaseerd, waar je zomaar 100 calorieën mee kunt verbranden.

Uiteraard moet je naast deze tips ook gezond eten en bewegen moet je ook niet laten, maar bij verschillende dingen die je vaak al in het dagelijks leven doet, verbrand je calorieën. Da's fijn.

1. Koken

We doen het zo goed als elke dag: eten koken. Nu moet je natuurlijk niet tijdens het eten maken gaan snacken of wijn gaan drinken, maar als je je alleen focust op het snijden en roeren kun je in een half uur tijd honderd calorieën verbranden.

2. Theetje

Groene thee drinken is goed voor de lijn. Met een kop thee verbrand je 80 kcal. Het is dan alleen weer niet zo dat als je twee koppen drinkt, twee keer zoveel verbrandt. Da's jammer.

3. Badderen

Wie had gedacht dat je met niks doen calorieën zou verbranden. Na een lange dag werk even een bad nemen bijvoorbeeld. Wie een uur in een warm bad gaat liggen, verbrandt maar liefst zo'n 120 calorieën. Het water moet alleen wel echt 40°C blijven.

4.  Winkelen

Weer zo'n fijne in dit rijtje van tips. Met winkelen verbrand je ook al snel 100 calorieën en wel binnen veertig minuten. Logisch ook: winkel in, winkel uit, passen, bukken voor een paar schoenen en ga zo maar door. Eigenlijk doe je een soort squats en lunges.

Bron: Feeling Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Die ellendige love handles kwijtraken is best een klus, de buik is nu eenmaal een moeilijke zone. Naast lekker sporten is goede voeding ook heel belangrijk. Deze vijf voedingsmiddelen helpen je om buikvet te laten verdwijnen.

Zet de volgende producten op de boodschappenlijst.

1. Bonen en linzen

De reden dat deze vezelrijke bommetjes zo goed zijn: bonen en linzen zijn laag in calorieën en omdat ze vol vezels zitten geven ze ook nog eens een boost aan je metabolisme.

2. Groenten en fruit dat rijk is aan water

Vet bij de buik wordt vaak veroorzaakt door een verstopping. Naast dat je veel water (twee liter per dag) moet drinken is het goed om producten te eten die veel water bevatten. Denk bijvoorbeeld aan watermeloen, komkommers, selderij en bloemkool.

3. Bessen

Blauwe bessen, rode bessen of aalbessen. Eigenlijk zijn alle soorten bes goed voor de taille. De reden: het zijn niet alleen vitaminebommetjes, maar ook rijk aan antioxidanten, mineralen en vezels. En dat laatste is goed om je buikvet aan te pakken. Lekker en gezond snoepen dus.

4. Zoete aardappelen

Schep nog maar wat op, want zoete aardappelen zijn goed voor je taille. Deze aardappel bevat namelijk naast antioxidanten ook vezels. Maar ook bètacaroteen, deze stof beschermt niet alleen de huid maar is ook goed om buikvet aan te pakken.

5. Noten en zaden

Noten kun je met een gerust hart eten, want volgens verschillende studie maken deze hartige 'jongens' jouw taille slanker. Ze zijn daarnaast gewoon heel lekker en bevatten ook nog eens mineralen. Elke dag een handje noten eten, daar zeggen we geen nee tegen. 

Bron: PopSugar/Margriet Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in