Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Twee kilo afvallen zonder te diëten of te sporten? Yes, dat kan!

Een paar kilo afvallen zonder te diëten of te sporten, dat klinkt toch als muziek in de oren? Laat er nu een heel leuke oplossing zijn: zet je partner op dieet. Uit onderzoek van de Universiteit van Connecticut blijkt dat dit absoluut werkt. Gezonder Hoe zit dat dan? Wetenschappers van die univer...

Twee kilo afvallen zonder te diëten of te sporten? Yes, dat kan!

Een paar kilo afvallen zonder te diëten of te sporten, dat klinkt toch als muziek in de oren? Laat er nu een heel leuke oplossing zijn: zet je partner op dieet.

Uit onderzoek van de Universiteit van Connecticut blijkt dat dit absoluut werkt.

Gezonder

Hoe zit dat dan? Wetenschappers van die universiteit hebben honderddertig koppels gevolgd. Van die koppels werden de partners op dieet gezet. En wat bleek? Een derde van de mensen viel automatisch af.

De reden: hun partner ging gezonder eten en leven. En ja, dat ga jij dan automatisch ook doen.

Partner

Helemaal fijn: na zes maanden waren de mensen die niet op dieet waren gezet gemiddeld twee kilo kwijt. En dit terwijl ze niet veel aan hun levensstijl hadden veranderd.

Het is eigenlijk heel simpel, want je gaat gewoon automatisch minder snaaien als je partner dat ook niet doet. Dus hup, zet je partner aan het 'werk'!

Bron: Woman's Health/Margriet Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in