Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Treinreizigers opgelet: dermacenter op Centraal Station

Twee jaar geleden opende Cosmétique Active, bekend van merken als Vichy en La Roche-Posay, de eerste dermocosmetica pop-up store zijn deuren in de Kalverstraat in Amsterdam. Deze pop-up store is ontwikkeld als inspiratiebron voor zowel de consument als de apotheker voor de ultieme beauty & health...

Treinreizigers opgelet: dermacenter op Centraal Station

Twee jaar geleden opende Cosmétique Active, bekend van merken als Vichy en

dermacenter

De pop-up store was het vertrekpunt voor de verdere ontwikkeling van het Dermacenter zoals wij dat vandaag de dag kennen. Het is dé plek waar de consument een goed en een weloverwogen advies krijgt over de juiste huidverzorging of een oplossing voor een haarprobleem. Een duidelijke medische achtergrond en aanwezige expertise die met deskundig advies u kan helpen, precies zoals u het gewend bent in een apotheek, maar dan met de rijke ervaring van een cosmeticaboetiek. U kunt uitgebreid de effectieve producten en verschillende heerlijke texturen in de testerbar uitproberen. In een oogopslag kan de consument het gewenste product vinden. Of dat nu een specifiek leeftijdsgericht product is of een product voor een bepaald huidprobleem.

dermacenter

Op donderdag 6 oktober 2016 wordt Amsterdam Central Doctor&Pharmacy gelegen aan de noordwestzijde van de IJ-hal op Amsterdam Central Station officieel geopend. Het is een moderne combinatie van een apotheek, drogisterij en dokterspraktijk geworden, met ruime openingstijden en een 24-uur toegankelijke uitgifteautomaat, genaamd Dr. Robot. Met de opening van Amsterdam Central Doctor&Pharmacy telt Nederland 3 Dermacenters, namelijk in Amstelveen, Venlo en Amsterdam.