Van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. Volgens Vivian Reijs, health-expert, hormoontrainer en auteur: 500 gram groente per dag.

‘Eet elke dag véél meer groente,’ tipt Vivian Reijs als een van haar beste beautytips in Nouveau. ‘De standaard is 250 gram per dag, maar ik adviseer de hoeveelheid op te schroeven naar 500 gram.

Fantastische vezels

Behalve alle vitaminen en mineralen in groente, zijn ook de vezels een grote pre. Die brengen je darmflora in balans, ze werken als een prebiotica. Daaraan hechten dan weer de belangrijke probiotica, goede bacteriën, die je darmwerking optimaliseren. En dat werkt weer door op je hormoonhuishouding, maar ook op je huid.

Ik zeg ook vaak: de basis voor een fit gevoel en stralende looks, vormen je darmen!’

Article continues after the ad

Vanuit haar voorliefde voor natuurlijke huidverzorging tipt Vivian verder: ‘Het aanbod van honderd procent natuurlijke huidverzorging wordt de komende jaren gelukkig steeds groter, zoals pure blends van natuurlijke oliën.

Ik ben heel blij met de ontwikkeling van facial oils die de huid niet alleen lekker verzachten en voeden, maar ook echt een effectieve anti-aging werking hebben.’

Deze en nóg 9 tips lees je deze maand in het beautydossier van Nouveau. 

Van probiotica voor een mooie huid, haarkleuren geïnspireerd op brownies tot een DNA-huidprofiel en de half-moon manicure.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash. Tekst: Anneloes Tas.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in