Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has nog age: kersverse bruid Robin Wright (52)

Ze neemt als actrice het Witte Huis over in House of Cards en gaf afgelopen week stiekem het jawoord aan haar Franse geliefde Clément Giraudet: Robin Wright. De inmiddels 52-jarige blondine is een prachtverschijning.  Ze zou ook zo voor een veertiger door kunnen gaan.  Afmatten Haar geheim? Goede...

Style has nog age: kersverse bruid Robin Wright (52)

Ze neemt als actrice het Witte Huis over in House of Cards en gaf afgelopen week stiekem het jawoord aan haar Franse geliefde Clément Giraudet: Robin Wright. De inmiddels 52-jarige blondine is een prachtverschijning. 

Ze zou ook zo voor een veertiger door kunnen gaan. 

Afmatten

Haar geheim? Goede genen uiteraard, maar ook heeft de actrice sinds jaar een dag een personal trainer (wie niet in Hollywood) die haar heel vaak afmat. Grace Lazenby is haar sportmaatje en zij verklapt dat Robin veel verschillende work-outs doet.

Beach run

Grace: "Ik doe verschillende krachttrainingen met haar, maar ook cardio staat op het programma. Een mix is heel belangrijk. Zo is Robin dol op hardlopen, paardrijden en rent ze elke dag over het strand om haar hoofd leeg te maken. En ook vind je haar vaak op de fiets of in het zwembad."

Aan de gewichten

Maar ze wordt ook door Grace in de sportschool afgemat. "Nadat Robin een uur heeft paard gereden, doen we uur lang krachttraining met zware gewichten voor snel resultaat."