Ze neemt als actrice het Witte Huis over in House of Cards en gaf afgelopen week stiekem het jawoord aan haar Franse geliefde Clément Giraudet: Robin Wright. De inmiddels 52-jarige blondine is een prachtverschijning. 

Ze zou ook zo voor een veertiger door kunnen gaan. 

More content below the advertising

Afmatten

Haar geheim? Goede genen uiteraard, maar ook heeft de actrice sinds jaar een dag een personal trainer (wie niet in Hollywood) die haar heel vaak afmat. Grace Lazenby is haar sportmaatje en zij verklapt dat Robin veel verschillende work-outs doet.

Beach run

Grace: "Ik doe verschillende krachttrainingen met haar, maar ook cardio staat op het programma. Een mix is heel belangrijk. Zo is Robin dol op hardlopen, paardrijden en rent ze elke dag over het strand om haar hoofd leeg te maken. En ook vind je haar vaak op de fiets of in het zwembad."

Aan de gewichten

Maar ze wordt ook door Grace in de sportschool afgemat. "Nadat Robin een uur heeft paard gereden, doen we uur lang krachttraining met zware gewichten voor snel resultaat."

 

Quick escape from the never ending winter ☀️

Een bericht gedeeld door Robin Wright (@robingwright) op

Paleo

Daarnaast is gezond eten voor haar heel belangrijk. Daarom volgt de actrice het beroemde paleo dieet (oerdieet), een dieet dat heel weinig koolhydraten bevat. "Ik moet dun zijn voor House of Cards", zei ze in een interview met Harpers Bazaar. Wat ze dan eet? Drie keer per dag een smoothie met daarin avocado, haver en amandelmelk. Daarnaast veel kip en salades.

 

See you November 2nd...

Een bericht gedeeld door Robin Wright (@robingwright) op

Gelukkig getrouwd

Vorige week kregen we het leuke nieuws dat Robin getrouwd is met haar Clement. Dit is is een video die tijdens haar trouwdag is opgenomen (en daar zie je dat prachtige figuur ook nog even). Gefeliciteerd!

Bron: Daily Mail/ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in