Ze neemt als actrice het Witte Huis over in House of Cards en gaf afgelopen week stiekem het jawoord aan haar Franse geliefde Clément Giraudet: Robin Wright. De inmiddels 52-jarige blondine is een prachtverschijning. 

Ze zou ook zo voor een veertiger door kunnen gaan. 

Afmatten

Haar geheim? Goede genen uiteraard, maar ook heeft de actrice sinds jaar een dag een personal trainer (wie niet in Hollywood) die haar heel vaak afmat. Grace Lazenby is haar sportmaatje en zij verklapt dat Robin veel verschillende work-outs doet.

Beach run

Grace: "Ik doe verschillende krachttrainingen met haar, maar ook cardio staat op het programma. Een mix is heel belangrijk. Zo is Robin dol op hardlopen, paardrijden en rent ze elke dag over het strand om haar hoofd leeg te maken. En ook vind je haar vaak op de fiets of in het zwembad."

Article continues after the ad

Aan de gewichten

Maar ze wordt ook door Grace in de sportschool afgemat. "Nadat Robin een uur heeft paard gereden, doen we uur lang krachttraining met zware gewichten voor snel resultaat."

 

Quick escape from the never ending winter ☀️

Een bericht gedeeld door Robin Wright (@robingwright) op

Paleo

Daarnaast is gezond eten voor haar heel belangrijk. Daarom volgt de actrice het beroemde paleo dieet (oerdieet), een dieet dat heel weinig koolhydraten bevat. "Ik moet dun zijn voor House of Cards", zei ze in een interview met Harpers Bazaar. Wat ze dan eet? Drie keer per dag een smoothie met daarin avocado, haver en amandelmelk. Daarnaast veel kip en salades.

 

See you November 2nd...

Een bericht gedeeld door Robin Wright (@robingwright) op

Gelukkig getrouwd

Vorige week kregen we het leuke nieuws dat Robin getrouwd is met haar Clement. Dit is is een video die tijdens haar trouwdag is opgenomen (en daar zie je dat prachtige figuur ook nog even). Gefeliciteerd!

Bron: Daily Mail/ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in