Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: voormalig first lady Michelle Obama (54)

Michelle Obama: deze krachtige en ook prachtige vrouw is dan wel geen first lady meer, maar ze is voor veel vrouwen nog steeds een voorbeeld van een echte powervrouw. Haar onthullende autobiografie ligt nu in de schappen. Reden voor Oprah om haar aan de tand te voelen en voor ons om eens uit te z...

Style has no age: voormalig first lady Michelle Obama (54)

Michelle Obama: deze krachtige en ook prachtige vrouw is dan wel geen first lady meer, maar ze is voor veel vrouwen nog steeds een voorbeeld van een echte powervrouw. Haar onthullende autobiografie ligt nu in de schappen.

Reden voor Oprah om haar aan de tand te voelen en voor ons om eens uit te zoeken wat de vrouw van Barack Obama eraan doet om zo prachtig en krachtig te blijven.

Fris en fruitig

Michelle is altijd on the road, ook nu ze geen first lady meer is. Al dat reizen doet geen goed aan je looks, maar daar is bij Michelle Obama niks van te zien. Goede genen heeft ze sowieso, maar ze heeft vast wat foefjes om er zo fris en fruitig uit te zien.

Krachttraining

De voormalig first lady is allereerst ontzettend sportief. Ze is qua sporten bijna overal goed in, behalve zwemmen zo vertelde ze onlangs in een interview met het Amerikaanse blad People.

Planken in de ochtend

Wat ze veel doet: bootcamps, krachttraining in de sportschool, intervaltrainingen, planken (zie foto hieronder), yoga en pilates. Grappig weetje: ze traint vaak om 05.00 uur 's ochtends.