Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: Victoria Beckham (44) is prachtig

Victoria Beckham doet het in alle opzichten goed: haar merk bestaat tien jaar, ze straalt en zit beter in haar vel dan in d'r Posh (Spice Girl)-tijd. Het is bekend dat de designer elke dag zwetend in de sportschool staat. Maar wat doet ze er nog meer om er zo goed uit te zien? Vroeg op Gezond ete...

Style has no age: Victoria Beckham (44) is prachtig

Victoria Beckham doet het in alle opzichten goed: haar merk bestaat tien jaar, ze straalt en zit beter in haar vel dan in d'r Posh (Spice Girl)-tijd. Het is bekend dat de designer elke dag zwetend in de sportschool staat.

Maar wat doet ze er nog meer om er zo goed uit te zien?

Vroeg op

Gezond eten (een strak dieet) en echt heel veel sporten. Zo staat ze elke dag om 06.00 uur op om een uur te fitnessen. Daarna worden de kinderen wakker en maakt ze ontbijt voor hen.

Ijzeren discipline

Maar dat is niet alles. Als haar kinderen op school zijn, gaat ze naar de sportschool. De designer heeft ijzeren discipline. "Het is de enige tijd die ik voor mezelf heb. Niemand komt binnen in de fitness, niemand achtervolgt me met een laptop. Als ik op kantoor ben, komen er plots allemaal laptops mijn kant op. Er is altijd wel iemand die iets goedgekeurd of afgewezen wil zien."

Groenten en fruit

Naast de huidverzorging van dr. Lancer zorgt Victoria ook dat niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant genoeg aandacht krijgt. Zo eet ze veel gestoomde witte vis en groenten als avondeten. Verder is de designer dol op sushi en knabbelt ze het liefst aan groenvoer. Bijvoorbeeld maissoep, een groene salade en fruit. Haar favoriete snack tussendoor: bevroren witte druiven.

Bron: Sunday Times/Elle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in