Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: Sarah 'Fergie' Ferguson ziet er koninklijk uit (58)

The Duchess of York, Sarah Ferguson, staat vanmiddag tijdens het huwelijk van haar dochter Eugenie vast ook deels in de spotlight. Ze heeft jarenlang geschommeld met haar gewicht. Ze vertelde onlangs in een interview dat ze heel lang Duchess of Pork of Fat Frumpy Fergie werd genoemd. Op een gegev...

Style has no age: Sarah 'Fergie' Ferguson ziet er koninklijk uit (58)

The Duchess of York, Sarah Ferguson, staat vanmiddag tijdens het huwelijk van haar dochter Eugenie vast ook deels in de spotlight. Ze heeft jarenlang geschommeld met haar gewicht. Ze vertelde onlangs in een interview dat ze heel lang Duchess of Pork of Fat Frumpy Fergie werd genoemd. Op een gegeven ging de knop om en nu ziet ze er beter uit dan ooit.

Sarah Ferguson. Voor degenen die haar niet kennen: 'Fergie' was getrouwd met Prins Andrew en ze kregen dochters Eugenie en Beatrice samen. Dat huwelijk liep echter in 1996 op de klippen. 

"Ik dacht echt dat ik geen gewicht meer kon verliezen, dat ik die controle had verloren. Ik paste niet meer in mijn kleren. Ik verloor mezelf helemaal in eten", zei ze over de periode waarin ze te veel woog.

Geen suiker meer

Fergie gaat nu richting de zestig, maar dat zou je haar zeker niet geven. Het is haar allemaal niet komen aanwaaien, het was een kwestie van hard trainen en vooral gedisciplineerd eten. Dat verklapte ze aan Hello Magazine.

Sporten

Fergie is op een gegeven moment helemaal gestopt met het eten van suiker. Ze eet veel fruit, eieren, noten en kip. Daarnaast sport ze echt heel erg veel.

Burpees en lunges

"Ik sta elke dag vroeg op. En ren dan vervolgens van 07.00 uur tot 08.00 door het park. Daarnaast doe ik een kort circuit dat bestaat uit burpees, squat jumps en lunges. Verder zwem ik graag", vertelde ze aan Harper's Bazaar.

Bron: Harper's Bazaar/Hello Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.