De 54-jarige Sandra Bullock is nog steeds een veelgevraagd actrice. Logisch ook gezien haar talent. Zo is ze nu te zien in de spannende thriller Bird Box op Netflix.

Is dat een kwestie van genen of moet ze daar veel voor doen?

Naalden

Haar 'geheim' verklapte ze onlangs op de bank van presentatrice Ellen DeGeneres. De actrice is grote fan van microneedling met een speciaal serum.Sandra: “Ze gebruiken een soort roller die bedekt is met fijne naalden. Die maakt microscopische gaatjes in je huid waar het serum binnen kan dringen. De eerste dagen lijkt het alsof je gezicht zwaar verbrand is.”

Article continues after the ad

Heel veel sporten

Om in shape te blijven traint Sandra een aantal keer per week met de Australische trainer Simone De La Rue. En zo'n training is niet niks. Het bestaat namelijk uit touwtje springen, een pittige interval training en krachttraining in de sportschool. Daarnaast houdt de actrice ook van pilates.

Geen suiker

En een actrice uit Hollywood let natuurlijk ook op wat ze eet. Zo zorgt Sandra ervoor dat haar maaltijden elke dag vers bereid worden. Suiker komt er niet in en ook gluten niet. Ze eet graag biologische kip of kalkoen met gestoomde groenten.

Trailer Bird Box

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in