Beide films van Bridget Jones zijn tijdens de feestdagen te bekijken op Netflix. Heerlijk hoe Renée Zellweger een single en ietwat stevige Bridget Jones neerzet. Buiten de film laat ze de pizza's en cola staan. 

Renée ziet volgend jaar Sara, maar ziet er beter uit dan ooit.

Article continues after the ad

Vierduizend calorieën per dag

"Ik leef extreem gezond en sport heel veel", vertelde ze onlangs aan People. Voor de film Bridget Jones kwam ze zo'n veertien kilo (4000 calorieën per dag) aan. Maar inmiddels is ze die al lang weer kwijt. 

Anderhalf uur work-out

De actrice is namelijk verslaafd aan hardlopen. Daarnaast doet ze aan het zogenoemde YAS fitness. En dat is best wel pittig: dertig minuten spinnen, dertig minuten yoga en daarnaast nog een work-out van zestig minuten (krachttraining) in de sportschool.

Geen suiker

Zoals gezegd eet Renée ook heel gezond. Zo is ze dol op een salade met avocado en mozzarella en eet ze veel vis en gestoomde groenten. Ze laat suiker zoveel mogelijk staan en alcohol komt er ook niet in.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in