Volgens actrice Emily Blunt is de stijl van deze bijna zeventiger altijd 'spot on' en is ze 'the ultimate boss' waar wij van kunnen leren. En daar zijn wij het hartstikke mee eens: Meryl Streep (69) heeft klasse.

Het is niet voor niets dat haar lipstickrode jurk van Christian Dior tijdens de Oscars afgelopen jaar zo bejubeld werd. Net als haar gouden keuze (Lanvin) uit 2012 overigens. 

Article continues after the ad

Happy huwelijk

Hoe doet ze dat toch? Bijna zeventig en er zo gracieus en stralend uitzien? Uiteraard is haar geweldige huwelijk (veertig jaar getrouwd, dat is in Hollywood-termen tachtig jaar) één van haar geheimen, maar dan ben je er natuurlijk nog niet.

Biologisch

De actrice is dol op een goed glas wijn, maar de fles laat ze de laatste jaren vaak staan. "Ja, ik moet toch in die jurk passen", zei ze onlangs in een interview met People. Daarnaast eet ze zoveel mogelijk biologisch (veel gestoomde groenten en rijst). Haar tip: veel gember door het eten. 

Sporten

Ook houdt van Meryl van sporten, maar zoals ze vaak zegt; ze hoeft geen size zero te zijn. Daarom hangt ze ook niet in de gewichten, maar vind je haar veel in het zwembad en houdt ze van wandelen.

Bron: People/InStyle Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in