Julia - big smile - Roberts is eigenlijk sinds de film Pretty Woman geen spat veranderd. Logisch dat ze nog steeds een veelgevraagd actrice en model is. Hoe blijft ze toch zo'n natural beauty?

Uiteraard heeft de vrouw - die inmiddels tig keer uitgeroepen is tot mooiste vrouw ter wereld - zo haar geheimen. 

More content below the advertising

Geluksvogel

De actrice is sowieso gezegend met goede genen, maar wat volgens haar ook heel erg helpt om jong te blijven: gelukkig zijn. "Ik ben een ras-optimist die veel lacht en ik heb een positieve levensvisie.

Hoe ouder je wordt, hoe meer je innerlijk gaat tellen, en tegen een happy attitude kan geen wondermiddel op. Geluk maakt je mooi en houdt je jong", zei de actrice in een interview met Girls in Film.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working on a Saturday ? Happily. #Homecomingtv

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberts) op

Sporten, sporten, sporten

Maar eerlijk is eerlijk, dat is het natuurlijk niet alleen. Ook Julia Roberts sport om gezond, fit en slank te blijven. Wat ze doet? Pilates, zwemmen, wandelen en aerobics. En o ja, dit doet ze natuurlijk niet een keer per week, maar vier dagen per week een uur lang. 

Zweten

Maar dat is nog niet het enige. Ook vind je haar geregeld in de sportschool met personal trainer Kathy Kaehler. Zij verklapte aan de Elle hoe ze Julia laat zweten.

"Eerst doen we twintig minuten aerobics en daarnaast veertig minuten lunges, crunches, planken en push-ups. Tja, je moet wat over hebben voor zo'n lijf.

Eten

Ook gezond eten is belangrijk. Maar er is een ding wat ze absoluut niet wil opgeven: brood. Daar is ze dol op. Julia heeft een speciale diëtiste (Carrie Wiatt) in de arm genomen die haar helpt met gebalanceerd eten. "Julia ontbijt met yoghurt, bessen en zelfgemaakte granola.

Lunch en diner

Haar lunch bestaat uit spinazie, kip, artisjokken en rijst. En haar diner? Zalm, quinoa en Chinese groenten of zeebaars met een salsa van zwarte bonen en asperges.

Instagram

Voor wie het leuk vindt om te weten, Julia zit sinds kort op Instagram. En daar blijkt ze de grappigheid zelve. Iemand plaatste op social media een foto van de actrice en zette daarbij dat ze lelijke zwarte nagellak op had. Daar had de actrice een mooi antwoord op. 

Go Julia!

'Om precies te zijn: het is donkerblauwe navy nagellak, met een laagje glitter als basis. Voor het geval je je comment over 'lelijke zwarte nagellak' zou willen aanpassen naar 'lelijke navy nagellak met glitter. Just sayin', zo reageerde de actrice op het commentaar. Go Julia!

Bron: Elle/The Independent Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in