Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: Jennifer Lopez lijkt wel 'forever young'

God, wat zie die vrouw er toch goed uit. 48 jaar is ze en vorige maand bracht ze haar eigen make-uplijn uit. Maar haar schoonheid haalt ze uit andere dingen. Je kunt over Jennifer Lopez zeggen wat je wilt, maar dat ze een bewonderenswaardige persoonlijkheid is, staat buiten kijf. De zangeres/actr...

Style has no age: Jennifer Lopez lijkt wel 'forever young'

God, wat zie die vrouw er toch goed uit. 48 jaar is ze en vorige maand bracht ze haar eigen make-uplijn uit. Maar haar schoonheid haalt ze uit andere dingen.

Je kunt over Jennifer Lopez zeggen wat je wilt, maar dat ze een bewonderenswaardige persoonlijkheid is, staat buiten kijf. De zangeres/actrice is inmiddels 48, maar knalt nog op een podium alsof ze achttien is.

Daarmee is dat tiptop lijf meteen verklaard; als je tijdens je optredens nog danst als een dolle, móet je wel blijven trainen en blijf je ook in shape.

Met geliefde Alex Rodriguez (en dat lijf!) op het MET Ball.

Beautylijn

Eind april kwam haar eigen uitgebreide, maar betaalbare, beautylijn uit. In samenwerking met Inglot, iets wat ze altijd al wilde. Die lijn bestaat uit bronzers, lipsticks, oogschaduw en nagellak, allemaal in de tinten die ze zelf ook gebruikt om er zo fabuleus uit te zien.

Maar haar ware schoonheid haalt ze uit andere zaken, deelde ze eens.

J-Lo's beautytips

Slaap voldoende. “Het liefst pak ik negen of tien uur slaap, maar acht uur is wel het minimum. Mind, soul, body en spirit moeten in balans zijn. Ik geloof ook in meditatie. Als je gelukkig bent en liefde voelt, straal je schoonheid uit.”

Wees vriendelijk. “Ze zeggen: tot je 25e, 30e heb je het gezicht dat God je gaf, daarna krijg je het gezicht dat je verdient. Dat kan maar beter nice zijn.”

Zorg goed voor jezelf. “Ik ben geen drinker en heb nooit gerookt. Hoe je je vanbinnen voelt, en wie je bent, straalt uit naar buiten.”

Blijf uit de zon. “Ik heb altijd gewerkt met bronzers en selftanners. Mijn nummer 1-tip is om uit de zon te blijven. Dat heeft mijn huid zeker goed gedaan.”

Beeld: Getty Images, Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.