Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: Gillian Anderson (50) wordt alleen maar jonger

Denk je aan Gillian Anderson, dan zeg je Scully uit The X-Files. Maar vanaf volgend jaar is ze te zien als sekstherapeute in de nieuwe komische serie Sex Education én zojuist is bekend geworden dat ze margaret Thatcher speelt in The Crown S4. De actrice is inmiddels vijftig, maar ziet er beter ui...

Style has no age: Gillian Anderson (50) wordt alleen maar jonger

Denk je aan Gillian Anderson, dan zeg je Scully uit The X-Files. Maar vanaf volgend jaar is ze te zien als sekstherapeute in de nieuwe komische serie Sex Education én zojuist is bekend geworden dat ze margaret Thatcher speelt in The Crown S4. De actrice is inmiddels vijftig, maar ziet er beter uit dan ooit.

Het lijkt wel alsof de moeder van drie kinderen alleen maar jonger wordt.

Make-over

Ze is van haar rondingen af, zette de schaar in d'r lokken en koos voor een totaal andere haarkleur dan we van haar gewend zijn. Maar dat is natuurlijk niet alles. Ze moet er veel aan doen om er zo charmant uit te zien, zo verklapt ze.

Voor

Na

Tai chi

Ondanks dat ze niet zo'n sportfanaat is, doet Gillian wel veel om er goed uit te zien. Ze houdt van yoga en wandelt heel veel. Maar ook doet ze aan thai chi. "Dankzij tai chi ben ik één met de natuur. Het is mijn meditatie. Ik word er rustig en relaxed van."

Lees ook: Gillian Anders speelt Margaret Thatcher in The Crown S4

Cola

Maar ook Gillian weet dat goede voeding helpt bij het houden van een mooie huid. Zo probeert ze clean te eten, dat houdt in dat ze zo goed als geen koolhydraten eet.

Wat vaak op het menu staat? Bieten, wilde rijst, vis en broccoli. Toch heeft ze wel twee verslavingen: cola en chocolade. Maar ze houdt alles in balans. En ja, dan mag je jezelf best af en toe wat lekkers gunnen.

Bron: InStyle/DailyMail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in