Famke Janssen zei onlangs in een interview dat ze zichzelf oud voelt, maar wat ons betreft heeft het voormalig model niks te klagen (menig vrouw is jaloers op haar lange benen). Deze Hollywoodster is een beauty!

Maar daar doet ze ook wel veel voor.

More content below the advertising

Fitness

De 1.82 (wow) meter lange Famke is veel in de sportschool te vinden. Naar verluidt gaat ze vaak met fitnessmaatje en actrice Madeleine Martin. De twee zijn al vaak door weer en wind richting de gym gespot.

Dansen, dansen, dansen

Famke: "Ik doe aan spinning en hou van wandelen. Gelukkig hoef ik niet mezelf 'te killen' om in shape te blijven." Verder houdt de actrice van dansen (dat doet ze graag in een hotelkamer) en pilates. Waar ze totaal niet van houdt: bootcamps. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #famkejanssen

Een bericht gedeeld door ??Famke Beumer Janssen ?? (@famke_janssen05) op

Nog nooit zo druk

Je hoort best wat actrices over dat de werkvoorraad terugloopt na hun 40ste. Zo niet bij de langbenige Hollandse. "Ik denk dat je het verouderingsproces elegant en stijlvol moet proberen te maken. Ik werk in een industrie die hard kan zijn voor vrouwen die ouder worden, maar ik moet bekennen dat ik het nog nooit zo druk heb gehad", zei tegen Starpulse.

Koffie en eieren

Uiteraard helpt gezond eten ook natuurlijk om jong te blijven. Daarom let Famke wel op wat ze allemaal op d'r bord doet. De actrice kan niet tegen gluten, dus die vermijdt ze. Hoe haar ideale (eet)dag eruit ziet? In de ochtend gekookte eieren en twee keer een Macchiato. 

Chocola

De lunch bestaat uit een vegetarische chili met rucola, fruit en pompoenzaden. Snacks daar houdt ze ook wel van. Daarom snoept ze af en toe een stukje chocola met noten. 

Avondeten

En als avondeten staat er zalm met rucola, vers fruit en zoete aardappelen op het menu. Klinkt erg goed allemaal en ze vaart er wel bij. Hulde voor deze ageless beauty.

Bron: Starpulse/Daily Mail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in 

 

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in