Dat je op stijl geen leeftijd hoeft te plakken, bewijst saxofoniste (en af en toe zangeres) Candy Dulfer (48) wel.

Zij is een voorbeeld van fabulous after forty.

Prints en glitter

Candy rockt en jazzt op het podium altijd in stijl. De saxofoniste is uit te tekenen in opvallende prints en veel glitter. De kast van Candy puilt uit, zo vertelde ze eerder in een interview: studs, leer en luipaardprint zijn favoriet. Ook laat ze zich graag inspireren door de eighties.

Nee tegen jeans

Spijkerbroeken zal ze niet snel dragen, want daar heeft ze naar eigen zeggen het figuur niet voor. Ze hult zich op het podium graag in jurkjes (vaak met franjes) en een paar killer heels of stoere laarsjes.

Article continues after the ad

Looks

Candy tikt bijna de vijftig aan, maar oogt nog steeds jeugdig. Hoe ze dat doet? Veel yoga en veel sporten. Candy: "Ik moet er echt wel wat voor doen om er zo uit te zien." 

Make-up

En wie doet haar prachtige make-up altijd? In een interview met LINDA. verklapte Candy dat ze dat het liefste zelf doet.

De muzikante heeft vaak zware make-up op de ogen (smokey eyes in grijs- of bruintinten), een rustige kleur op de lippen (nude) en maakt haar look af met een blosje op de wangen.

Bron: Nouveau/LINDA./Ze Beeld: Nouveau/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in