Sarah Jessica Parker is 54 en heeft haar lijf altijd goed onderhouden. Ze ziet er waanzinnig uit in de lingerie van het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi. Want wie zegt dat lingeriemodel zijn alleen iets is voor jonge blommen, heeft het mis. 

Dat bewijst de actrice wel.

Article continues after the ad

Ondernemend

Bezig bijtje die Sarah Jessica Parker, acteren, scripts schrijven, samenwerkingen met verschillende merken, lingeriemodel en moeder van drie kinderen. Een echte powervrouw dus.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

With @intimissimiofficial silk pajamas this gorgeous, there's really no need to change when you wake. X, SJ​ #intimissimi

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker) op

Aan de wandel

Zoals we duidelijk op de foto's kunnen is de actrice goed in shape. Ze vertelde onlangs in een interview dat ze heel veel wandelt. "Ik woon in een grote stad, dus loop ontzettend veel. Daarnaast wonen wij groot, dus ik loop ook veel trappen op en neer. Verder zwem en kajak ik ook."

Avocado's

Qua eten, ja heel gezond. Ze is dol op eieren, bruin brood (soms dan) en avocado. "Ik hou heel erg van gezond eten. Het houdt me fit. Zo kan ik niet zonder mijn amandelmelk, palmharten en artisjokken. Mijn dochters zijn dol op avocado, dat zijn heel goede vetten. Dat ik eet ik ook graag."

Bron: Daily Mail. Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in