Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Snel een doffe haardos? Zo hou je die lokken langer gezond!

Verven, af een toe een stijltang erdoorheen en vaak föhnen: ons haar heeft nogal wat te verduren. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat die lokken zo lang mogelijk gezond blijven? De haarstyliste van Khloe Kardashian, Jessica Alba, Katy Perry en Sofia Vergara deelt wat tips. Volgens Jen Atkin is...

Snel een doffe haardos? Zo hou je die lokken langer gezond!

Verven, af een toe een stijltang erdoorheen en vaak föhnen: ons haar heeft nogal wat te verduren. Hoe kun je er dan toch voor zorgen dat die lokken zo lang mogelijk gezond blijven?

De haarstyliste van Khloe Kardashian, Jessica Alba, Katy Perry en Sofia Vergara deelt wat tips. Volgens Jen Atkin is de grootste fout die gemaakt wordt tijdens het stylen of föhnen de verzorging. "Ik raad altijd aan een spray (merk naar keuze) te kopen die je haar beschermt als je aan de slag gaat met een stijltang of föhn. Bovendien zorgt zo'n spray er ook voor dat je haar niet beschadigt door de zon."

Vermijd stress

Maar niet alleen speciale haarproducten zijn volgens de beroemde kapper belangrijk. Ook je voeding zorgt ervoor hoe je haar eruit ziet. "Ik geloof niet in het feit dat alleen haarproducten die je van buitenaf toepast ervoor zorgen dat je haar gezond blijft. Je moet de kern aanpakken. Goede voeding is belangrijk en probeer stress te vermijden."

Bron: Refinery29