Kies nú voor een abonnement met korting Abonneer nú met korting

De redding voor uw kapsel!

 

Article continues after the ad

 

 

D

e Roofbi, de uitvinding om een nat pak en kou op de fiets tegen te gaan. Nooit meer last van de regen tijdens een fietsrit op de elektrische fiets, zelfs de voeten zijn beschermt tegen nattigheid. Daarnaast houd de Roofbi warmte vast en zal je het ook niet snel koud krijgen.

De Roofbi komt uit Frankrijk. Door de simpele installatie kan je voortaan binnen drie minuten droog op de fiets stappen. Door een stevige en flexibele constructie zal je met de Roofbi geen last hebben van windvlagen. Op de roofbi zijn ook opbergvakken aanwezig waar je makkelijk wat spullen in kan opbergen. Uiteraard zal je met de Roofbi opvallen op de openbare weg, maar ook door de reflectiestrepen ben je nog eens extra goed zichtbaar.

 

Met de terugkeer van de kou en de regen is het verleidelijk om de fiets op te bergen en opnieuw de auto te nemen. Maar in de auto beweegt men niet meer en parkeren is duur. Wat te doen?

Ik houd mijn fiets, maar met een Roofbi! Bij regen en wind... met de beschermende Roofbi kan ik rijden en zingen in de regen!

Beschermd tegen weersinvloeden wordt de warmte goed bewaard, pakken, mantelpakjes en brillen blijven droog en uw kapsel is gered! Beschermd tegen de kou is er geen behoefte meer aan een muts en dikke kleding.

En nog beter: met een elektrische fiets en een Roofbi speelt u toerist in de regen!

U rijdt in alle comfort en veiligheid. Auto's benijden u en vertragen om u te bewonderen!