Renée Zellweger zag vorige maand Sara, maar ze voelt zich beter dan ooit. En die 'big five o' is maar een getal. Deze powervrouw staat volop in het leven en is lekker druk met acteren.

Op dit moment is ze te zien in de spannende serie What If (zie trailer hieronder), die te bekijken is op Netflix. 

Article continues after the ad

Ja, ik wil (nog een deel)

Verder speelt ze Judy in een film over Judy Garland. Ook verklapte de actrice dat er wellicht nog een Bridget Jones film komt. "Ik hoop echt op nog een film. Ik hou van haar. Ze is zo grappig. Als ik gebeld word, zeg ik meteen ja." 

De laatste jaren heeft Renée een transformatie ondergaan waar iedereen een mening over had. Iets waar de actrice zich totaal niet druk over maakt. "Het maakt geen deel uit van mijn leven. Het hoort bij mijn werk. Dat merk ik eigenlijk niet, tenzij ik weer in de arena stap", aldus de actrice.

Sporten

Nu de actrice vijftig is let ze meer op wat ze eet (geen suiker en alcohol) en probeert ze veel te bewegen. "Ik leef extreem gezond en sport heel veel. De actrice is namelijk verslaafd aan hardlopen. Daarnaast doet ze aan het zogenoemde YAS fitness. En dat is best wel pittig: dertig minuten spinnen, dertig minuten yoga en daarnaast nog een work-out van zestig minuten (krachttraining) in de sportschool.

Bron: Today Show/HLN

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in