Ze is moeder van vier kinderen, vliegt van hot naar her voor haar succesvolle eigen kledinglijn en binnenkort verschijnen en er ook nog eens beautyproducten van haar hand: Victoria Beckham heeft het goed voor elkaar.

En is het voorbeeld van een powervrouw die zich in de harde modewereld goed staande weet te houden. 

Slanke den

Haar merk bestaat inmiddels iets meer dan tien jaar en de Britse designer is in die tijd geen spat veranderd, nog steeds even fris, fruitig en vooral slank. Iets waar ze naar eigen zeggen wel hard voor moet werken.

Elke dag sporten

Ze is heel vaak zwoegend en zwetend in de sportschool te vinden (lees: elke dag). Victoria staat elke dag om 06.00 uur op om aan de slag te gaan met een personal trainer, daarna is ze op tijd terug om voor haar kinderen een avocadospread te maken voor op hun toast.

Article continues after the ad

Groenten

Dan begint de dag, die eigenlijk altijd bomvol afspraken zit. Daarom vindt de designer het belangrijk om gezond te eten. Victoria is fan van voedingsdeskundige Amelia Freer. Zij verklapte onlangs in een interview dat de Britse dol is op groenten.

Ontbijt en avondeten

Daar start ze ook elke dag haar ontbijt mee: een mix van gebakken uien, tomaten, spinazie gemengd met twee eieren. Daarbij avocado op een paar crackers en een kop koffie. In de avond eet ze graag en vaak soep, curry of een stoofpot met groenten.

Bron: InStyle/People/Instagram Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in